msxoin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Καλα φανταζεσαι, σε κτιριο προ του 55 υπαρχουν μεταγενεστερες παραβασεις. Το θεμα ειναι οτι η ημερομηνια αυτοψιας ειναι σωστη, απλα εγω αργησα να βαλω τη δηλωση σε οριστικη υποβολη. Οποτε υποθετω οτι το ερωτημα μου ταυτιζεται με την περιπτωση που ερχεται ο ιδιοκτητης πχ σε 2 χρονια και θελει φρεσκια βεβαιωση. Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 (edited) Πότε το περαίωσες? Μόλις χτες έτσι? Γνώμη μου, είτε ζητάς να την ανοίξουν, είτε κάνεις καινούρια δήλωση για βεβαίωση με αναφορά στη δήλωση αυθαιρέτου, όπως νομίζεις, δεν είναι μείζον θέμα θα έλεγα. Edited Δεκέμβριος 11 , 2015 by Ιάμβλιχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Πότε το περαίωσες? Μόλις χτες έτσι? Γνώμη μου, είτε ζητάς να την ανοίξουν, είτε κάνεις καινούρια δήλωση για βεβαίωση με αναφορά στη δήλωση αυθαιρέτου, όπως νομίζεις, δεν είναι μείζον θέμα θα έλεγα. Μάλλον για νέα προσανατολίζομαι, γιατί η ημερομηνία αυτοψίας είναι και στα αρχεία που ανέβασα στο σύστημα, επομένως δεν αλλάζει. Πώς κάνω "αναφορά" στην παλιά δήλωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Κανένας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 στα σχολια επίσης στον τίτλο Ιδιοκτησία Α-1 με δήλωση Ν4178/13 ΜΕ α/α 234567 μια ιδέα για αρχή το φτιάχνεις στα δεδομένα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Και πως θα το κανω να μη μου βγαλει προστιμο παλι; δεν θα δηλωσω τιπορα, απο τη στιγμξ που υπαρχει η αναφορα στην κανονικη δηλωση, σωστα; Επισης, χρειαζεται να περασει και η νεα δηλωση απο το συστημα αμοιβων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 ΑΜΟΙΒΉ από τεε δεν χρειάζεται δεν θα σου βγει πρόστιμο απλά θα διαλέξεις την επιλογη που λεει ότι όλες οι αυθαιρεσίες έχουν τακτοποιηθει στοιχεια ιδιοκτητη κανονικα γεωγραφικό προσδιορισμό κανονικα ΦΚ ΚΕΝΑ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 απλά θα διαλέξεις την επιλογη που λεει ότι όλες οι αυθαιρεσίες έχουν τακτοποιηθει Πού είναι αυτό ρε παιδιά? Όταν την προωθούμε σε αρχική υποβολή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Πάνω δεξιά μεσαίο εικονίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkeha Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Μεζονέτα ισογείου και Α ορόφου η οποία στη σύσταση φαίνεται ως δύο οριζόντιες ιδιοκτησίες (ισογείου και Α ορόφου) με εσωτερική σκάλα η οποία συνδέει τις δύο οριζόντιες, ενώ στα εγκεκριμένα σχέδια δεν φαίνεται πουθενα η εσωτερική σκάλα , είναι δηλαδή δύο ανεξάρτητα διαμ/τα. Κατά την αποψή σας μπορεί να δοθεί βεβαίωση με την λογική ότι δεν υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές που να αυξάνουν τη δόμηση κάλυψη ή υψος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα