EleniZaggana Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Γνωρίζει κανείς αν το ΤΣΜΕΔΕ Αγιας Παρασκευης εξακολουθει να λειτουργει. Τα τηλεφωνα φαινονται εκτος λειτουργιας. Ευχαριστω
MAKAP Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Ασχολήθηκα και εγώ πριν από λίγες μέρες, διαπίστωσα ότι δεν απαντούν και υποψιάζομαι ότι έχουν κλείσει τα υποκαταστήματα. Υποθέτω ότι ο λόγος είναι ότι οι ασφαλισμένοι, πλέον, εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ (;;; ). Ρώτησα τον ελεγκτή γιατρό του ΙΚΑ, που πήγα να θεωρήσω τη γνωμάτευση του οφθαλμίατρου, για το που θα καταθέσω τα χαρτιά μου για να εισπράξω τα 100€ που δίνει ο ΕΟΠΥΥ και μου είπε στο υποκατάστημα Γούναρη 22.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Νομίζω ότι δόθηκε απάντηση ... και ας κλήσει κάποιος το νήμα.
MAKAP Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Έχω χρόνια να πάω στα Κεντρικά και φοβάμαι ότι θα εξακολουθεί το μπάχαλο που υπήρχε παλαιότερα. Προσωπικά, θα προσπαθήσω πρώτα στη Γούναρη και αν δεν πάρουν τα δικαιολογητικά ... θα υποστώ την ταλαιπωρία ...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Καλό ήταν κάποτε της Αγίας Παρασκευής. Από τη στιγμή που μπήκαμε τον ΕΟΠΥΥ, δεν έχει λόγο ύπαρξης και λογικό να κλείσει... Ας γίνει και αυτό καφετέρια, σε καλό σημείο είναι... Οι υπάλληλοι εκεί τι έγιναν άραγε?
adadim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 'Εχει κλείσει εδώ και καιρό το υποκαταστήμα στην Αγ. Παρασκευή .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα