katef Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Οτι θα φορολογείσαι από το πρώτο ευρώ με 26%σε αυτά που κόβεις και θα έχεις πάρε δώσε με λογιστή αν δεν το κατέχεις το φορολογικό άθλημα αρκετά καλά.... Κάποια άλλη επιβάρυνση δεν έχεις..Μην ξεχνάς ότι τέλος επιτηδεύματος 650 ευρώ, πληρώνεις μετά από 5 χρόνια από την αρχική έναρξη....Γενικά δεν βλέπω κάποιο άλλο ζόρι.. αν δεν τα ανοιγεις πρώτη φορά δεν ισχυέι η απαλλαγή ε?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Νομίζω μετράει το συνολικό διάστημα που είναι ενεργή....Με επιφύλαξη αυτό... Για το ΤΣΜΕΔΕ ναι, θέλουν ενημερότητα ότι δεν χρωστάς ή είσαι σε διακανονισμό (άσχετα αν στη συνέχεια δεν τον τηρήσεις). Αν είσαι σε διακανονισμό η ενημερότητα ισχύει 1 μήνα, τη δουλειά σου όμως την κάνεις...Α, και πλέον τα μπλοκάκια είναι αθεώρητα, οπότε δεν σε νοιάζει αν δεν είσαι ενήμερος μελλοντικά για να θεωρείς στην εφορία... ΥΓ. Εσύ είσαι μισθωτός οπότε δεν σε ενδιαφέρουν αυτά...Γενικές πληροφορίες...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 αν δεν τα ανοιγεις πρώτη φορά δεν ισχυέι η απαλλαγή ε? Δεν ,........το δις εξαμαρτάνειν που λένε . 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Σωτήρη σε αυτό που έχω και εγώ απορία, αν κάποιος κάνει έναρξη και είναι ενεργός για ένα χρόνο...Μετά κλείσει τα βιβλία για 5 χρόνια, και φέτος τα ξανανοίξει πληρώνει τέλος?
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Σωτήρη σε αυτό που έχω και εγώ απορία, αν κάποιος κάνει έναρξη και είναι ενεργός για ένα χρόνο...Μετά κλείσει τα βιβλία για 5 χρόνια, και φέτος τα ξανανοίξει πληρώνει τέλος? Ναί
katef Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Για τον φόρο επιτηδευματος (τα 650 €) δεν έχει γίνει προσφυγή?? ή θυμάμαι λάθος..? ξέρει κανείς την τύχη της?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Ισχύει φίλε, μήπως το μπερδεύεις με τους αγρότες?
katef Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Πάντως να ενημερώσω ότι έχει κατατεθέι προσφυγή τον 1/2014. Ελπίζω να δικαιωθούμε..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα