kostaspde Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Καλό το άρθρο, αλλά τώρα τι προσπαθούμε να πούμε, ότι στη χώρα που η θεμελιώδης "εξίσωση" της μηχανικής είναι η Φ+2, ο κόσμος θα καταλάβει τη διαφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Είπαμε στην Ελλάδα το παρατραβάνε στο κάθε τι...Αηδία κατάντησε. Οκ, πάμε παρακάτω τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george68 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 (edited) να κανω μια σχετικη ερωτηση αν και ειμαι εκτος θεματος.. η πολυκατοικία που μένω ειναι του 74 και για οπλισμο δεν εχει το χαλυβα με νευρώσεις, αλλα το λείο ... ειναι καλο αυτο ή κακο...; OFF TOPIC Didonis Edited Φεβρουάριος 17 , 2014 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 για οπλισμο δεν εχει το χαλυβα με νευρώσεις, αλλα το λείο ... ειναι καλο αυτο ή κακο...; Έτσι τις έφτιαχναν τότε, κανένας λόγος ανησυχίας (από αυτό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Για ποιο ακίνητο μιλάς Ιάσονα? Ποια Αμερικάνα? Ρωτήστε κάποιον Κεφαλλονίτη που ξέρει το τι ακριβώς συνέβη στο ακίνητο που φαίνεται στη φωτογραφία στο πρώτο post. Aπό όλα όσα έδειξαν στην tv κ.λπ. αυτό μου είχε κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση! Ρώτησα λοιπόν κι εγώ καταλλήλως κι έμαθα το γιατί "έκατσε" τόσο εύκολα ο α' όροφος πάνω στο ισόγειο...... Κι έμαθα ότι, προφανώς δεν φταίνε τα "βάρη" που προστέθηκαν στους εξώστες του..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Μην ξεκινάς κάτι που δεν μπορείς να το ολοκληρώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Σωστό, αλλά κάποια πράγματα δεν πρέπει να ...ολοκληρώνονται "δημοσία θέαση" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Το ξέρω . Γιά αυτό σε "εγκαλώ" . Πάντως δες μήπως τώρα με την κρίση αξίζει να πολιτευτείς . Λες πολλά , χωρίς να λες τίποτα . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Μπα κι εμένα με έχει ...ακουμπήσει η κρίση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 (edited) Κι έμαθα ότι, προφανώς δεν φταίνε τα "βάρη" που προστέθηκαν στους εξώστες του..... Λέγεται ότι είχε αφαιρεθεί υποστύλωμα, αλλά είναι φήμες και όχι κάτι που ισχύει σίγουρα. Edited Φεβρουάριος 18 , 2014 by kiakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα