Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Καλο θα ηταν να μπει μια ταξη γιατι η κατασταση εχει ξεφυγει. Συναδελφε, προκαλεις... Προκαλεις πολυ. Αν δεν το καταλαβαινεις μονος σου, θα σε παρακαλουσα να σταματησεις να γραφεις. Τις καταλαβαμε τις αποψεις σου, τις εμπεδωσαμε, κατηντησαν απο γραφικες εως εξοργιστικες Νησαφι πια...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (edited) Ετσι με αυτήν την λογική η πρακτική όμως δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ ευνοούμενη πολιτεία δικαίου αλλά το δίκαιο της ζούγκλας Αυτό το κόσμο θέλουμε για τα παιδιά μας ? αν ενοχλούν αυτά μπορούν οι μοντ να τα αφαιρέσουν ευχαριστώ οκ σταματώ καληνύχτα Edited Φεβρουάριος 26 , 2014 by GEORGE MICHEAL
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (edited) Πάντως δεν θέλουμε τα παιδιά μας να είναι ***μπιπ***. Θέλουμε να ζήσουνε καλύτερα από μας να έχουν δικαίωμα στη ζωή και στην δημιουργία...Αν αυτό μπορούν να το πετύχουν εκτός Ελλάδας ας πάνε με την ευλογία μας. Δεν θα γίνει το παιδί μου κορόιδο κανενός... Σεμνά Didonis Edited Φεβρουάριος 26 , 2014 by Didonis 4
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Για να ευθυμήσουμε και λίγο.... 1
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Τόκοι καταθέσεων άνω των 250 ευρώ Διόρθωση και για τους τόκους καταθέσεων που θα αναγραφούν στη φετινή φορολογική δήλωση ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, με διάταξη που θα περιληφθεί στο νομοσχέδιο-«σκούπα» θα ισχύσει και για το οικονομικό έτος 2014 το όριο των 250 ευρώ πάνω από το οποίο θα πρέπει να δηλωθούν οι τόκοι καταθέσεων στο έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης. Πηγή: http://www.imerisia....pubid=113225236 Click here to view the είδηση τελικά αυτό με τούς τόκους καταθέσεων παρέμεινε (και δεν θα αλλάξει παρά μόνο ειδικά για ανεργους και ανηλικους), να δηλωθούν από το πρώτο σεντς. Πρέπει να τρέχουμε σε τράπεζες να παίρνουμε βεβαιώσεις για 1 Ε ή είναι προσυμπληρωμένα??
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Παρέμεινε. Ισως το αλλάξουν γιατί υπάρχει μέγάλο θέμα με αυτούς που έχεις στην παρένθεση. Δεν είναι ακριβώς προσυμπληρωμένα ... δες το συνημμένο.
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 (edited) μια ιδέα για το τι μας περιμένει Εγώ είχα φέτος αρκετή παρακράτηση και αυτό ελπίζω να μου μειώσει αυτά που θα πληρώσω το καλοκαίρι Ο θεός να βάλει το χέρι του http://www.makeleio.gr/?p=81394&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Edited Απρίλιος 13 , 2014 by GEORGE MICHEAL
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Για τράπεζα στο εξωτερικό δεν ζητείται τίποτα σωστά? Εχω στείλει στο λογαριασμό μου έξω από εδώ...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Καλα ρε παιδια, αφου οι τοκοι καταθεσεων προφορολογουνται πριν ενσωματωθουν στο αρχικο κεφαλαιο με 15% Τι θελουν τωρα? Να φορολογησουν και το αλλο 85%? Τον πηραν το φορο...
loser Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2014 (edited) με εντολη σαμαρα θα λυθει και αυτο το μικρο προβληματακι !!!!!! παντως για να υπαρξει οποιαδηποτε αλλαγη θα πρεπει να υπαρξει αρχικα εστω και μια μικρη αντιδραση , εδω παρατηρουμε τοσο καιρο το φαινομενο να χωνευουμε τα παντα και να ρευομαστε ευχαριστα και απολαυστικα , προς τερψη πολιτικων και κυβερνωντων καλη χωνευση λοιπον και περαστικα μας . Edited Απρίλιος 13 , 2014 by loser
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα