Evan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 χωρίς απαιτήσεις haccp γύρω στα 300-350 ευρώ/τμ κόστος με απαιτήσεις 400+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Πλεον πιστευω οτι οι τιμες εχουν αλλαξει κατα πολυ. Εχει καποιος να μας δωσει ταξη μεγεθους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 (edited) Eρώτηση αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος... Τραπεζοειδής λαμαρίνα γαλβανισμένη προβαμμένη πάχους 0.4μμ...τιμή ανά τ.μ. έχουμε; (απ'οσο βλέπω έχει κάμποσες διαστάσεις, αλλά θέλω απλά μια τάξη μεγέθους για ένα έργο) Φαντάζομαι με το τεμάχιο πωλείται, αλλά κάνουμε μια αναγωγή... Edited Σεπτέμβριος 1 , 2015 by Kane Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Oι κατασκευαστες (σε 3-4 κατασκευες που θυμαμαι), τη χρεωνουν με τον κιλο. Αν μιλαμε για χαλυβδοφυλλο συμμικτου δαπεδου. Αν μιλαμε για πλαγιοκαλυψη/επικαλυψη τοτε με το τετραγωνικο. Τιμη, δυστυχως δεν εχω. Κοντα στα 10Ε/τμ. (22Ε/τμ εχω προσφατη τιμη για πανελ πολυουρεθανης 5εκ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris82 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 (edited) 20 με 25 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ)για λαμαρίνα symdec ειναι καλά. Επίσης πρέπει να υπολογίσεις περιμετρικά ειδικό τεμάχιο και διαμτητικούς ήλους. Αν (επειδή βλέπω το προβαμμένη και το λεπτό πάχος) είναι για πλαγιοκαλύψεις ,τότε είναι φτηνότερη( κοντά στα 15 ευρώ) Προμήθεια και τοποθέτηση.... Edited Σεπτέμβριος 1 , 2015 by dimitris82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 (edited) Να συμπληρώσω στα γραφόμενα του Terry, ότι το συνολικό κόστος το ανέβάζουν κατά πολύ τα πιθανά ειδικα τεμαχία που ίσως χρειαστούν. Edited Σεπτέμβριος 1 , 2015 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 ωπ συναδελφοι, ναι το ξέχασα...πρόκειται για λαμαρίνα πλαγιοκάλυψης/επικάλυψης... Εχω μια τιμή 10ε+φπα προμήθεια τοποθέτηση, αλλά μου φαίνεται κάμποσο. Στα τιμολόγια το πληρώνει 12+όφελος+φπα...μικρό περιθώριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 Μια χαρα ειναι η τιμη. Μεσα επεσα..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPRICE_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2020 Συνάδελφοι καλησπέρα. Ένα απλό - ισόγειο βιομηχανικό κτίριο εμβαδού 1.000,0m2, με 6m ύψος από μεταλλικό σκελετό και επικάλυψη με πάνελ, πόσα m3 σκυροδέματος περίπου θα χρειαστεί για την βάση του - θεμελίωσή του. Μια τάξη μεγέθους θα ήθελα μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με βιομηχανικά. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα