imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 1 riyal (τα ριάλια ριαλια ριάλια) κάνει και για εθνικό μας νόμισμα τώρα που θα βρούμε πετρέλαιο.... με σήμα τρία πουλάκια κάθονταν
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο της αστυνομίας σε ανεγειρόμενη οικοδομή συνελήφθη το σκυρόδεμα καθώς ευρέθη ωπλισμένο
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 H ΕΡΤ έκλεισε........Η ΕΡΤ άνοιξε......
ted78 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Νέες διευκρινίσεις για την απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ.
civil_marios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2013 Πατέρας: κ Υπουργέ μπορείτε να κάνετε κάτι για το γιο μου να βρει μια δουλίτσα να βολευτεί; Υπουργός: Τι ξέρει να κάνει; Πατέρας: Τι να ξέρει μόλις τελείωσε το σχολείο και δε ξέρει τι θέλει να σπουδάσει. Υπουργός: Έχω μια θέση βοηθό πρωθυπουργού με μισθό 20000 το μήνα. Πατέρας: Μα τι είναι αυτά που λέτε τώρα! Κάτι πιο σεμνό θα ήθελα μη τα βρει τόσο εύκολα στη ζωή του. Υπουργός: Υπάρχει θέση βοηθού βουλευτή με μισθό 10000. Πατέρας: Δε καταλάβατε, θέλω κάτι πιο απλό. Υπουργός: τελευταία θέση διευθυντής τομέα προμηθειών με 6000 Ε. Πατέρας: Όχι,όχι! πάλι δε με καταλάβετε. Κάτι μεταξύ 600-700 ευρώ δεν υπάρχει; Υπουργός: Μα τι μου λες τώρα. Αυτές οι θέσεις είναι μόνο με διαγωνισμό και απαιτούν γνώσεις,προυπηρεσία, μαστερ και phd. Που να βρω τέτοια;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 Όντως δεν παίζει με τίποτα.....
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 (edited) ... Edited Ιούνιος 25 , 2013 by yannisk72
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα