kan62 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Και εγώ σκεφτόμουν την ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίων και εκείνη την ώρα είδα αυτό ... έδεσε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Μα χρονιάρες μέρες, τι κάθεσαι και σκέφτεσαι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 το έβαλα και στα 14 αεροδρόμια αλλά μάλλον δεν το είδε κανείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2015 Κλάμα....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 ... διάφορες αλιεύσεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 πέρασε κι ο Σαντα Κλάους πάνω από την Ελλάδα κάνοντας χο-χο-χο κι όλοι νομίζανε ότι ήταν κάποιος συνταξιούχος που έκανε ωχ-ωχ-ωχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2015 ... πόσο μπροστά είναι κάποιες χώρες ... Ride for a Ride Αν ισχύει το αυτό και για τις δασκάλες οδήγησης τότε σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πεταχτώ μέχρι την Ολλανδία να "ανανεώσω" το δίπλωμά μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Γιώργη, αυτές έρχοντε Ελλάδα? Και δέχοντε αν, πήγαινα εγώ Ολανδία, αν έχανα το δίπλωμα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antiermitianos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 παραγγειλε κανεις ομελετα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα