antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 (edited) Όποιον και να διαλέξεις θα αλλάξεις τον προορισμό σου, άρα δεν κάνεις για υπάλληλος. Αν οδηγούσες χωρίς προορισμό άσκοπα, είσαι σπάταλος (χρόνου και βενζίνης), άρα πάλι δεν κάνεις... Y.Γ. πάντως μου αρέσει η σκέψη του φίλου akaliak... Edited Μάρτιος 10 , 2016 by antloukidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 2θεσιο αμάξι δεν κάνεις για υπάλληλος γιατί δεν σαρεσει η δεσμευση άσε που έχεις λεφτά και είσαι χομπίστας παλιό αλλά καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Y.Γ. πάντως μου αρέσει η σκέψη του φίλου akaliak... Είναι παλιό το κουίζ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 θα εδινα τα κλειδιά του αυτοκινήτου στον φίλο μου να πάει την γριούλα στο νοσοκομείο και εγώ θα έμενα να περιμένω στη στάση το λεωφορείο με την γυναίκα των ονείρων μου! Σιγα μη καθονταν η γυναικα τον ονειρων σου μαζι σου....αν ειχες τετοιο αυτοκινητο και το εδινες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Σιγα μη καθονταν η γυναικα τον ονειρων σου μαζι σου....αν ειχες τετοιο αυτοκινητο και το εδινες... Εντάξει στον κολλητό θα τα έδινα τα κλειδιά, θα το προσέξει το αυτοκίνητο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 .. άρα δεν κάνεις για υπάλληλος. ... Υπάρχει και άλλη ανάγνωση… Εταιρία που κάνει τόσο κουκουρούκου κουΐζ για να με προσλάβει δεν αξίζει να πάω εκεί να δουλέψω διότι και τον χρόνο μου θα χάσω και στο τέλος θα μου χρεωστάει…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Μάλλον θέλουν να δουν αν είσαι ήσυχος ή θα την πέφτεις σε κάθε θηλυκό της εταιρείας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Εντάξει στον κολλητό θα τα έδινα τα κλειδιά, θα το προσέξει το αυτοκίνητο... εδώ δεν πάω σε parking που μου ζητάνε τα κλειδιά άκου να τα δώσω στον κολλητό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Νταξ, δεν έχουν όλοι λάμπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Νταξ, δεν έχουν όλοι λάμπο ουστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα