georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 ... και το κρύο της ημερας ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Δε θέλω να χαλάσω το ανέκδοτο με τη γκρίνια μου, αλλά ο Ντάφυ δεν είναι της Disney. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Καλά ... υπάρχουν και αυτά ... τα δροσερά ... περίπου στο ίδιο κλίμα ... και φτάνει από μένα για σήμερα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 (edited) δεν ηξερα οτι επιτρέπονται τα αστειάκια τυπου georgegaleos... οπότε κ γω με την σειρά μου... - Γιατρέ τρέμουν τα χέρια μου.- Πίνετε πολύ;- Μπα, το περισσότερο χύνεται κάτω!!! -Εντάξει... ανοίγω. Νίκο τι έχεις..;-Φουλ του 9-Τάκη..;-Καρέ του άσσου.-Μαρία..;-Τίποτα...-Πες μου τι έχεις..;-Τίποτα... τίποτα... Άσε μεεε... Κάπου στη Θεσσαλονίκη..-Αλοιφή να βάλω στο σάντουιτς??-Ναι βάλε λίγο μπεπανθόλ... στη περίπτωση πυ κάψει η τυροκαυτερή!!! -Πως σε λένε;-Καιτούλα!!!-Και πως αλλιώς Edited Ιούνιος 15 , 2016 by jbosdas Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 ... και το κρύο της ημερας ... Με τον επερχόμενο καύσωνα, βάλτε κι άλλα τέτοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Tetris πας γυρεύοντας Πάρε κάποια ... να τα έχεις πρόχειρα ... γιατί άκουσα ότι από αύριο θα ανέβει η θερμοκρασία Καλό μεσημέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 είπα να το βάλω στις ειδήσεις αλλά εδώ ταιριάζει καλύτερα http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/111075/me-drones-o-entopismos-afthaireton-apo-septemvri Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 λολ imhotep εδώ ακόμα δεν μπορούν να βρουν τις πισίνες λολ λες και τα αυθαίρετα έχουν δίχτυ παραλλαγής το έτος 2222 από την γεωγραφική εύρεση του Ν4178/13 που θα έχι πάρει παράταση για Ν φορά όταν πατάς πάνω σε ακίνητο θα σου βγάζει αριθμό αδείας-τοπογραφικό-διάγραμμα κάλυψης ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanasi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 είπα να το βάλω στις ειδήσεις αλλά εδώ ταιριάζει καλύτερα http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/111075/me-drones-o-entopismos-afthaireton-apo-septemvri ναι! να ανοίξει η ταυτότητα κτιρίων, να βάλουν εμάς για ελέγχους, να χρειατεί να πάρουμε και drones μαζί με τα POS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα