Panos_ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2016 Μπέρδεψε τον Τέσλα με τους...Βέγκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2016 Τι διαβάζεις ;-Για τη ζωή του Ντα Βίντσι.-Ποιος είναι αυτός ;-Ιταλός, της Αναγέννησης. -Έλα ! Πήρε η Καρδίτσα Ιταλό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2016 Αυτό είναι που λένε "Κολλημένος με την μπάλα!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2016 Όταν οι δημοσιογράφοι δημιουργούν επιστήμη : ... Έπειτα οι δράστες τρύπησαν ένα μέτρο μπετόν που είχε στο εσωτερικό ατσάλι, αντοχής 22 «σταλ». ... Πηγή : http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500095330 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2016 (edited) χαχαχα!! Καταλαβαίνεις όταν βλέπεις κάτι τέτοιο πόσο "μελετημένες" είναι οι Ειδήσεις.....Ακούει ο άσχετος σταλ 22 και λέει: "Τι λλλεεεεε ρε Π@στη μου! Πώς το τρύπησαν???" Edited Αύγουστος 12 , 2016 by Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2016 http://www.protagon.gr/apopseis/moufanet/o-syllogos-plastoptyxiouxwn-dimosiou-apaitei-epidoma-gia-na-dwsei-eksetaseis-nomimopoiisis-44341146242 τρολιά αλλά ωραία τρολιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 όσοι έχουν πάρει δάνειο από την άττικα έχουν σίγουρα επαρκή τραπεζική εμπειρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 (edited) καλά.... έχουμε κι εμείς αυτά ε..... (μη ξεχνιόμαστε επειδή τις έχουμε ως άγιες γυναίκες… ) Edited Αύγουστος 21 , 2016 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 (edited) είχα την αδερφή της γιαγιά μου Μια φορά την είδα χωρίς τα ρούχα του μοναστηρίου όταν ήρθε με την γιαγιά μου (εκ πύργου Ηλείας ) στην Κάρυστο καλοκαίρι και επειδή ήταν με μια άλλη μοναχή από το μοναστήρι της κρεμαστής στην Ηλεία δεν ήξερα ποια ήταν η αδερφή της γιαγιά μου και θεία του πατέρα μου Αν δεν είχαμε οι Μιχαήλ χαρακτηριστική μύτη ούτε που θα καταλάβαινα τελικά ποια είναι Edited Αύγουστος 21 , 2016 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα