ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 Παλιό.... Συζητηση γυναικων.. -βγηκα εχθες με εναν τυπο.. -αληθεια??και?? -ηταν πολυ ευγενικος κ ωραιος.. -ουαου!!και για πες.. -με πηγε σ ενα υπεροχο μαγαζι κ φαγαμε.. -ναι?και για πες,για πες... -μετα πηγαμε για ποτο και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... (2ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ) -ΚΑΙ καταληξαμε στο σπιτι του που καναμε.. -τι κανατε??πεσ τα μου ολααααα!!! -και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!! (4ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ) -Περασαμε τελεια!!!! -μπραβοοοο... ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΔΡΩΝ.. -Βγηκα με μια εχθες.. -την γ@μησες?? -ναι.. -ωραιος..
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (edited) Παλιό και αυτό αλλά καλό με εγγαστρίμυθο. Edited Σεπτέμβριος 29 , 2016 by georgegaleos
gvarth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Ανεκδοτάκι ... Τέσσερις παντρεμένοι πήγαν για ψάρεμα.Λεει ο πρωτος:-Υποσχέθηκα στην γυναίκα μου ότι θα βάψω όλο το σπίτι για να με αφησει να ερθωΟ Δεύτερος:- Εγώ ότι θα χτίσω μια καινούρια πέργκολα για την πισίνα.Ο Τρίτος:- Εγώ ότι θα κάνω πλήρη ανακαίνιση στην κουζίνα εσύ δεν της υποσχέθηκες τίποτα? ρωτάει τον τέταρτο...Ο Τεταρτος:- έβαλα το ξυπνητήρι στις 4:30, κι όταν άρχισε να βαράει, γυρίζω στην γυναίκα μου και της λέω:Ψάρεμα ή ΣΕΞ;Και μου απαντά : Πάρε ένα πουλόβερ μαζί σου μην κρυώσεις στη θάλασσα.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 (edited) επειδή δεν έχουμε θέμα με τίτλο "στα σοβαρά" αναρτώ αυτό το video εδώ (προσέξτε το ..δεν είναι αστείο!) http://nonews-news.blogspot.gr/2016/10/oby.html Edited Οκτώβριος 20 , 2016 by ΚΑΝΑ
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2016 (edited) ... πάνε ρε συ να φέρεις την τσάπα που ξέχασα στο βουνό ... https://www.instagram.com/p/BMN6u4PggU6/ Edited Νοέμβριος 4 , 2016 by georgegaleos
Romanos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2017 Σε μία κωμόπολη της Αμερικής, είναι ένας επιτυχημένος εβραίος παντοπώλης. Κάποια μέρα επιστρέφει στο σπίτι του και λέει στη γυναίκα του: -Γυναίκα καταστραφήκαμε. Αυτό ήταν τελειώσαμε. -Τι έγινε άντρα μου; Κάηκε το μαγαζί, μας κλέψανε; -Όχι γυναίκα, άνοιξε στην άλλη γωνία το ίδιο μαγαζί ένας Έλληνας. Κλάμα και οι δύο μαζί. Τι να κάνουμε;Πρέπει να φύγουμε και να πάμε σε άλλο μέρος κτλ. Μετά από 2-3 βδομάδες επιστρέφει σπίτι ο εβραίος όλο χαρά και λέει στη γυναίκα του. -Γυναίκα σωθήκαμε, δε χρειάζεται να φύγουμε. -Τι έγινε άντρα μου; Έφυγε ο Έλληνας, έκλεισε το μαγαζί; -Όχι γυναίκα... -Ε τότε; -Άνοιξε απέναντί του άλλος Έλληνας!!!
dpapdpap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 https://www.youtube.com/watch?v=rp8hvyjZWHs 1
ted78 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2017 (edited) Ο γουρλής!!! Δεν γίνονται αυτά! Edited Ιανουάριος 14 , 2017 by ted78
kan62 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 χωρίς σχόλιο ... η πραγματικότητα ... 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα