georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 (edited) Το παρακάτω είναι από εδω (αν δώσετε τον μοναδικό αριθμό της 17PROC002192619) που αφορά στην παρακάτω την διακήρυξη στην σελ. 9. Δεν είναι κάποια δική μου τρολιά. 2017PERISTERI-31791.pdf Edited Νοέμβριος 9 , 2017 by georgegaleos
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Το τελευταίο είναι off topic γιατί πραγματικά δεν είναι καθόλου αστείο.
CybEng Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Αυτό ωφείλουμε να το κοινοποιήσουμε σε όσους περισσότερους μπορούμε διότι η θλιβερή ιστορία αυτού του τόπου έχει δείξει ότι ο κάθε κύριος ( καταχρηστική η προσφώνηση με το συγκεκριμένο επίθετο ) Κώστας το μόνο που φοβάται είναι η δημόσια διαπόμπευση αφού από ΕΔΕ έχουμε χορτάσει
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 (edited) Το τελευταίο είναι off topic γιατί πραγματικά δεν είναι καθόλου αστείο.Δαναη-Κατερινα καλημέρα,σκοπιμα εκανα την αναρτηση σε αυτο το νημα ακριβως για αυτο το λογο, να προκαλεσω, καθως και γιατι ειναι ενα νημα που σχεδον το βλεπουμε ολοι και γενικοτερα δεν θαβεται στο χρονο.... Το αρχειο μου το εστειλε συναδελφος και ηθελα να επιβεβαίωσω την κυριολεκτικα πηγη του που οπως αρκετοι ειδαμε (αν ακολουθήσουμε το link που εγραψα και τον κωδικο) ειναι δημοσιευμένο στον ΚΗΔΜΗΣ σε επισημο κρατικοτατο site. Σταλθηκε απο το tapatalk Edited Νοέμβριος 10 , 2017 by georgegaleos
Ήρωνας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Μόνο κοινοποίηση;Δεν μπορούν να υπάρξουν και νομικές κινήσεις;
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Καλημέρα, Προφανώς με το σχόλιό μου δεν ήθελα να σε "μαλώσω" αλλά να τονίσω αστειευόμενη την τραγικότητα του θέματος.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 (edited) Δαναη, σε ΚΑΜΊΑ περίπτωση δεν το εξελαβα ετσι. Σταλθηκε απο το tapatalk Edited Νοέμβριος 10 , 2017 by georgegaleos
avgoust Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Μήπως το πήραν χαμπάρι και το μαζεύουν ? Γιατι πριν λίγο μου εβγαζε σφάλμα συστήματος..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα