tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Σωστός ο Faethon!!! Η Πολιτική Άνοιξη ΖΕΙ... (ή έστω ζούσε μέχρι πριν λίγες εβδομάδες)
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Ας κάνω την καρδιά μου πέτρα,...... αφού η κοιλιά μου δε γίνεται με τίποτα.
tsak1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Μόλις σήμερα το πρωί κάποιος κατοχύρωσε το όνομα edt.gr Ελπίζω να είναι το Υπουργείο και όχι κανένας ιδιώτης όπως το nerit.gr
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Μόλις έμαθα ότι το ψαρονέφρι δεν είναι μέρος ψαριού. Να έρθει τώρα κάποιος να μου πει πως Πελοπόννησος και Καρπενήσι δεν είναι νησιά να καταρευσει ο κόσμος γύρω μου. Μην απελπίζεσαι υπάρχει και το Μακεδονήσι http://kafteripiperia.blogspot.gr/2010/05/blog-post.html
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 (edited) Φίλε μου, με καταστρέφεις!!. Edited Ιούλιος 10 , 2013 by georgegaleos
george_RES Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Πάει ο Λένιν στην κόλαση. Εκεί τους είχε συνδικαλίσει όλους. Τους είχε κλείσει ακόμα και τις φωτιές από τα καζάνια. Ο Διάβολος σκεφτόταν τι θα κάνει μ΄ αυτόν γιατί θα του διάλυε το μαγαζί. Αποφάσισε λοιπόν να τον στείλει στον παράδεισο. Μετά από ένα μήνα παίρνει τηλέφωνο τον Θεό. Το σηκώνει ο Θεός και του λεει ο Διάολος: - Ρε φίλε Θεέ, τι έγινε με τον Λένιν; Και του απαντάει ο Θεός... - Πρώτον δεν είμαστε φίλοι αλλά σύντροφοι και δεύτερον δεν υπάρχει Θεός.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Παιδάκι συναντάει παγωτατζή και ενθουσιασμένο τον ρωτάει: - Έχεις παγωτό καρπούζι;;; - Όχι, απαντάει ο παγωτατζής.. Δεύτερη μέρα συναντάει πάλι το παιδάκι τον παγωτατζή και του ξαναλέει: - Έχεις παγωτό καρπούζι;;; - Όχι, ξανά απαντάει αυτός... Η ίδια ιστορία συνέβαινε για μέρες.. Το παιδάκι συναντούσε τον παγωτατζή, τον ρωτούσε αν είχε παγωτό καρπούζι και αυτός απαντούσε αρνητικά... Ώστε κάποια μέρα αποφασίζει μετα απο τόση πίεση ο παγωτατζής να βάλει παγωτό καρπούζι μπας και πουλήσει τπτ... Τον συναντάει την επόμενη μέρα πάλι το παιδάκι και του λέει: - Έχεις παγωτό καρπούζι;;; - Ναι, λέει όλο ενθουσιασμό ο παγωτατζής... - Μαλακία δεν είναι;;;;;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα