GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Εμένα πάλι η καλύτερη ήταν όταν είχα γνωρίσει μια συνάδελφο μηχανολόγο από Κανάρια νησιά (Λας Πάλμας ) Ισπανίδα σε αιολικό πάρκο Μου την έστειλαν για συνεργασία για να τελειώσω πιο γρήγορα τα τοπογραφικά Μπορεί τώρα να με διαβάζει , αφού είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα παντρεμένη με Έλληνα Την βρήκα πρόσφατα και στο ΦΒ και παραμένει πολύ ωραία για να μην πω πιο ωραία ακόμα Εντυπωσιακή γυναίκα και φοβερή μηχανικός αφού έμαθα και πολλά πράγματα ειδικά στο υπολογιστή . Λοιπόν η κυκλοφορία μαζί της για δυο εβδομάδες στην πόλη , μου ανέβασε την απήχηση στις γυναίκες κατακόρυφα τότε Που να ήξεραν ότι η σχέση μας ήταν καθαρά επαγγελματική και μόνο Να είναι καλά όπου είναι (που ξέρω που είναι αφού είναι υψηλό στέλεχος σε εταιρία Αιολικών πάρκων ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Συναδελφοι, αν θελετε να δειτε καμια ωραια κοπελα, βγειτε για ενα ποτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 για να μην λέει κι ο zavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Κυκλοφορούσε ως ανέκδοτο μεταξύ της ντόπιας μαστοράντζας. Μεσόκοπος αρχιτέκτονας είχε στο γραφείο του νεαρή π.μ. όταν πήγαιναν για παραλαβή πλάκας, την έβαζε να ανεβαίνει πρώτη στην πρόχειρη σκάλα, κι αυτός ακολουθούσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 σωστός.... ήταν ΠΜ οπότε είχε το προβάδισμα στα της πλάκας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 (edited) μάγκες ζούμε στο παρελθόν και δεν το έχουμε καταλάβει εδώ υπάρχουν αποφάσεις με ημερομηνία καταχώρησης 19-1-2038 https://yperdiavgeia.gr/search/year_from:2038/year_to:2038/organization_id:14 Edited Οκτώβριος 15 , 2015 by imhotep Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Έχουμε καλύψει τα έξοδα μετακίνησης εκτός έδρας μέχρι το 2038 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPER Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Εγώ συνάδελφοι είχα την τύχη (πριν 20 και πλέον χρόνια) να έρθει να μου κάνει έλεγχο μια πολύ ωραία κοπέλα - Πολιτικός Μηχανικός - και προπάντων έξυπνη, αφού τελικά με παντρεύτηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPER Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Και ένα ανέκδοτο που λέγεται για τους Κοζανίτες (καταπληκτικοί άνθρωποι) Ένας Κοζανίτης έχει πάει σε ένα pet shop να αγοράσει ένα σκύλο. Ο πωλητής βλέποντας ότι έχει κάποια ανησυχία για την υγεία του σκύλου του λέει " Μη φοβάστε, είναι καθαρός τον έχουμε πλύνει, αποπαρισιτώσει και του έχουμε κάνει και στείρωση. Τότε του απαντάει ο Κοζανίτης "φίλε μου μη μας δαγκώσει φοβόμαστε - όχι μη μας "πηδήξει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα