ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 εδω τα καβαλαμε κ αλλου τα κανουν...... θεμελιωση https://www.engineering-society.com/2018/03/bamboo-is-best-alternative-to-steel.html?fbclid=IwAR10bLnbr4Z_IJnf_v8PBROISnBsiJoG7O3OUBhbGEytqos-zNbhA0NSneE
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2018 Οποιος το εφτιαξε μου πηρε Α ταυτοτητα , διαβατηριο , διπλωμα αυτοκινητου , εκλογικο βιβλιαριο , ταυτoτητα εμπορικου αντιπροσωπου greece usa........
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2018 23 ώρες πριν, AMHxaNos said: Καβαλημένο σκυρόδεμα? Αμε ...γιατι οχι ? δεν ειναι ομως απο μπαμπου .....
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2019 ειμαστε κ κοντοχωριανοι ....
killertomato Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 τι ακούνε και αυτοί οι άνθρωποι... 1
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2019 το βάζω εδώ, ενώ δεν είναι ούτε ανέκδοτο ούτε αστείο, μου έκανε όμως μεγάλη εντύπωση Ένα φυτό φύτρωσε στην οροφή ενός ερειπωμένου την άνοιξη και βλέπω ότι μεγαλώνει ευθύγραμμα ανάποδα -προς τα κάτω
mikepaltri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2019 Είναι εδώ ένας γύφτος που ζητιανεύει και φωνάζει συνέχεια "ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΕ ΤΕΕ ΜΟΥ". Κουράγιο ρε φιλαράκι, και συ μηχανικός ε; 😂😂😂 1
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2019 (edited) ... διάφορα "αλιεύματα" από αναζήτηση στο διαδίκτυο ... μάλλον κάποιοι έχουν ... μεράκι για αυτό που κάνουν ... όταν υπάρχει αγάπη για την δουλειά ... το αποτέλεσμα ... (μάλλον δεν ταιριάζουν στο παρόν νήμα, αλλά ...δεν πειράζει) Edited Αύγουστος 5 , 2019 by georgegaleos 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα