Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ορίστε το ευχαριστώ για τους συνεπείς ασφαλισμένους: Χαράτσι 5 ευρώ για επίσκεψη στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ για όλους τους ασφαλισμένους


abouts

Recommended Posts

Πρόθεση της κυβέρνησης ειναι να θεσπίσει χαράτσι 5 ευρώ σε κάθε επίσκεψη σε γιατρό στο νέο φορέα πρωτοβάθμιας υγείας. Αυτό λένε ότι γίνεται για να καλύψει και το κόστος επίσκεψης των ανασφάλιστων. Με το ίδιο σκεπτικό λέω εγώ όταν εγχειριζόμαστε να πληρώνουμε και την εγχείρηση του ανασφάλιστου.

 

Συνεχίζοντας με το ίδιο σκεπτικό νομίζω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να παραμένουμε ασφαλισμένοι στην Ελλάδα και να περιμένουμε κάποτε ότι θα μας σεβαστεί το κράτος. Το κράτος θέλει μόνο να πληρώνουμε, μόνο να μας κατασχέτει το σπίτι, να μην έχουμε δουλεία...

Δεν ξέρω πόσο θα τους επιτρέψουμε να μας κοροϊδεύουν σε αυτή τη χώρα, άλλα όταν κάποιοι πληρώνουμε με απόλυτη συνέπεια τις εισφορές μας, δεν δεχόμαστε να μας κοροϊδεύει η εκάστοτε κρατική διοίκηση θεσπίζοντας 5 ευρώ χαράτσι στις επισκέψεις σε πρωτοβάθμια κέντρα υγείας ιδίως δε όταν κάποιοι από εμάς πληρώνουμε ιδιαίτερα αυξημένες εισφορές είτε ως ελ. επαγγελματίες είτε ως εταιρείες ...τάχα για να προσφέρει υγεία στους πάντες.

 

για τα περαιτέρω δείτε: 

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231299835

 

Νομίζω ότι πλησιάσαμε την κόκκινη γραμμή για αρκετούς σε αυτή τη χώρα και πλέον αρκετοί θα λάβουμε δραστικά μέτρα απέναντι σε αυτό που λέγεται ΕΤΑΑ και ΤΣΜΕΔΕ

Edited by abouts
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Είχα αναφερθεί και σε άλλο παρόμοιο topic. Δεν θέλω να φανώ βαρετός, αλλά ας προσέχαμε τι ψηφίζαμε στις εκλογές και ας έχουμε τα μάτια μας και το μυαλό μας ανοιχτό στις επόμενες, οτι κι αν είναι αυτές δημοτικές ευρωεκλογές κτλ. Δραστικά μέτρα και τέτοια δεν παίζουν, άπαξ και είσαι γραμμένος ΤΣΜΕΔΕ θα πληρώνεις μέχρι να αποδημήσεις εις κύριον. Ας εξεταστεί από ομάδα μηχανικών νομική προσφυγή κατά της νομολογίας για το ΤΣΜΕΔΕ και προσφυγή στο ΣτΕ για τα 5 ευρώ, αν και θα εκδικαστούν μετά από πολύ καιρό και με αμφίρροπο αποτέλεσμα. Και κινητοποιήσεις να γίνουν θα σταλούν ηλεκτρονικά οι κατάλογοι στο ΚΕΑΟ, δεν τους καίγεται καρφί όσο και να γογγύζει ο κόσμος.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι θέμα μόνο εκλογών.....Από ΧΑ μέχρι ΚΚΕ να βγει κυβέρνηση, αν δεν κάτσει κάποιος κάποιοι να συστήσουν επιτροπή με συγκεκριμένο σκοπό μόνο τη λύση του ζητήματος, δεν γίνεται τίποτα...Γενικά μην περιμένετε ποτέ των ποτών να γίνει κάτι αν δεν κάτσει κανείς να ασχοληθεί... Με το ΤΣΜΕΔΕ δεν ασχολείται κανείς πλην κάποιων (όχι όλων) μηχανικών..

Link to comment
Share on other sites

Έχεις δίκιο ikaros αλλά για μένα προέχει πρώτα το τι θα βγεί στις εκλογές και θεωρώ δευτερεύον τα υπόλοιπα. Σίγουρα δεν περιμένω οτι άλλο και αν βγεί στις εκλογές να επιλύσει όλα τα προβλήματα ή να πέσουν με τα μούτρα στο συγκεκριμένο πρόβλημα, άλλα αν δώ πάλι τα κλασσικα΄γνωστά αποτελέσματα μου δίνει την εντύπωση σαν να θέλουμε μερικοί να πούμε "ε δε βαριέσαι άσε τους άλλους να πνίγονται εγώ τα βγάζω πέρα κουτσά στραβά".

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.