cv01302 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (edited) Κατόπιν συνεννοήσεως και με την πολεοδομία, κατ' αρχάς δεν μπορεί να γίνει ανάκληση αδείας καθώς έχει επέλθει πενταετία, επομένως ούτε ευθύνες αναζητούνται, τόσο στον μελετητή όσο και στην Υπηρεσία, ούτε μπορεί να αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν δύο επιλογές: 1) Είτε θα δοθεί βεβαίωση μη-ύπαρξης αυθαιρεσιών, και αναγκαστικά θα συμβαδίσω με τα 90τμ κάλυψη (κοινώς, το διαμέρισμα παραμένει μικρότερο από την πραγματικότητα), κάνοντας σύγκριση με τα εγκεκριμένα σχέδια. Δεν είναι ούτε απολύτως σωστό, ούτε όμως απολύτως λάθος. 2) Είτε θα ρυθμίσω το τρίγωνο της αυθαιρεσίας με υπέρβαση κάλυψης και πλαγίων αποστάσεων, δείχνοντας την πραγματική κατάσταση (κάλυψη/δόμηση κλπ) του ακινήτου. Προσωπικά τείνω στην 2η επιλογή, καθώς θεωρώ ότι είναι η πιο σωστή + ΔΕΝ θα έχει κανένα πρόβλημα αργότερα στην ηλεκτρονική ταυτότητα του κτιρίου + πληρώνεται μια κατάσταση υπέρ της ασφαλείας + ανεβαίνει η αντικειμενική αξία του διαμερίσματος + αντικατοπτρίζεται η πραγματική κατάσταση του διαμερίσματος/κτιρίου + η αμοιβή μου θα είναι προφανώς μεγαλύτερη. Άσε που με αυτό τον τρόπο μπορώ -ενδεχομένως- να αναλάβω και τις υπόλοιπες ιδιοκτησίες + τα κοινόχρηστα. Και στην τελική, 2η επιλογή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο >> everything else.. Edited Μάρτιος 5 , 2014 by cv01302 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponireas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Προχώρα, αβίαστα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Την κουρτίνα 2.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα