Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Αυτους ψηφισαμε κυριοι... Και να φανταστειτε στεναχωρεθηκα που εχασα την επιδοτηση των 400€ γιατι εγκριθηκα απο τους πρωτους και δεν προλαβα... Τρομαρα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Κε administrator (engineer) θα σε επιπλήξω. Δεν ξέρεις πού πρέπει να ποστάρεις τις ειδήσεις! Αυτή η είδηση πρέπει να μεταφερθεί αυθορεί και παραχρήμα στα "ΑΝΕΚΔΟΤΑ" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 τι εγινε ρε παιδια? ηρθε το δολαριο?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (edited) Οκ, ειναι λιγο "τα ζωα μου αργα" η διαδικασια. Το δημοσιο παντα καθυστερει τις πληρωμες του. Αλλα πληρωνει. Τα λεφτα θα δωθουν. Μπορει να φανε και καποιοι σε επιτροπες και παραεπιτροπες, αλλα στο τελος θα πλερωσουν...!!!! Edited Μάρτιος 7 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (edited) Εγώ λέω σε επόμενο στάδιο να κάνουν και μια τριμελή επιτροπή από 4-5 άτομα για να δούνε τι φταίει και καθυστερούμε... Edited Μάρτιος 7 , 2014 by alej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Συναδελφε , οι τριμελείς επιτροπες από καμια δεκαρια μελη ηταν μοδα την δεκαετια 80 .... τωρα κανουν ομαδες εργασιας από 50 ατομα , οι οποιες βγαζουν πορισμα ώστε να προωθηθεί στην τριμελη από δεκα ατομα , για περαιτέρω επεξεργασια..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapnicious Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Καίριο χτύπημα στην γραφειοκρατία Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 εγω τους εχω προωθησει σε μια τριμελη ουτως η αλλως 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soundholics Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 OTTO_engine άπαιχτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Yπάρχει κανενα νεο?δεν πιστευω να εχουν παει ολα τα λεφτα στο πλεόνασμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα