ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Θα την διαβάσω ξανά, απλά σου λέω ότι δεν έχει λογική και εκτιμώ ότι δεν θα γίνει αυτό που λές... Τώρα το καρφί για το iphone, μην αγχώνεσαι εδώ το πήρα εγώ που δεν έχω ουσιαστικό αντικείμενο δεν μπορείς εσύ με τόσες δουλειές? 2
savas76 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 (edited) πρακτικα ,λογω του ότι βαλαν καυστηρες-κλιματιστικα , δεν μπορουν να απαιτησουν να περασεις εξετασεις..... σε οριζοντα 2,3 χρονια , ... κανενας δεν ξερει τι θα γινει ...ας τα ζητησουν..... Edited Νοέμβριος 3 , 2014 by savas76
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 (edited) απλά σου λέω ότι δεν έχει λογική και εκτιμώ ότι δεν θα γίνει αυτό που λές... Λογικη δεν εχει αυτο που λες εσυ. Εγω δεν εγραψα καπου, οτι σε "5 χρονια αν δεν ανανεωσεις την ιδιοτητα του Εν.Επ. θα σου ζητησουν τα λεφτα πισω." Για το iphone δεν ηταν μπηχτη, απλα τονισα την ευκολια που μπορεις απο την καρεκλα σου ή το κρεβατι σου να διαβασεις την ΥΑ, πριν γραψεις οτιδηποτε. πρακτικα ,λογω του ότι βαλαν καυστηρες-κλιματιστικα , δεν μπορουν να απαιτησουν να περασεις εξετασεις..... σε οριζοντα 2,3 χρονια , ... κανενας δεν ξερει τι θα γινει ...ας τα ζητησουν..... Αδικο δεν εχεις. Απλα δεν μιλαμε για 2-3 χρονια (ελπιζω). Το οτι ενεκριναν ως δικαιουχους για επιδοτηση σεμιναριων για λεβητες/κλιματισμο, συναδελφους οι οποιοι δεν εχουν την ιδιοτητα αυτη, αλλα μονο για κτηρια, ειναι φαουλ απο μονο του. Edited Νοέμβριος 3 , 2014 by terry 1
lenaki85 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Παιδιά έχουμε καμία ενημέρωση σχετικά με την ενίσχυση. Ημουν αναμεσα στους δικαιούχους, είδα το όνομα μου στη λίστα, έστειλα τα χαρτιά-δικαιολογητικά στις 2/12 στην ΕΥΣΕΔ και ακόμα δεν έχω λάβει κανένα ενημερωτικό e mail. Φυσικά, δεν απαντάνε στα τηλέφωνα. Μήπως έστειλαν σε κανέναν απάντηση?
TomA Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 (edited) Θα ήταν καλό να μάθουμε από κάποιον που πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις αν του βάλαν τα λεφτά. Φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει στο τέλος. Edited Ιανουάριος 8 , 2015 by TomA
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Μπα, που τέτοιο πράγμα; Εξετάσεις πέρασα, η αίτηση μου, γράφει στο buildingcert, ότι εγκρίθηκε, αλλά ο λογαριασμός δεν λέει να ξεκολλήσει από τα 13 ευρώ απ' τον Οκτώβρη. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα