yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (edited) Σύμφωνος και εγώ. Προτείνω οι διαγωνισμοί να ισχύουν για τα core members για τα μέλη με 50+ δημοσιεύσεις, ενώ τα downloads να είναι ελεύθερα για όλους. Edited Μάρτιος 7 , 2014 by yian
arcgeo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Τώρα εγώ που πιστεύω ότι τέτοιου είδους διαγωνισμοί και "προσφορές" προσφέρουν φθηνή και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ διαφήμιση σε κάποιους μάλλον είμαι αφελής.
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 ... ενώ τα downloads να είναι ελεύθερα για όλους. Εδώ και καιρό έχει επιλεγεί αυτή η ρύθμιση . Ακριβώς για την αλληλοβοήθεια των μελών . Με μεγάλη χαρά παρατηρώ ότι υπάρχει και διάθεση προσφοράς από τα μέλη και τα αρχεία στα downloads τα οποία γίνονται ολοένα και περισσότερα αλλά συνάμα και ποιοτικότερα .
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (edited) Τώρα εγώ που πιστεύω ότι τέτοιου είδους διαγωνισμοί και "προσφορές" προσφέρουν φθηνή και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ διαφήμιση σε κάποιους μάλλον είμαι αφελής. Και που είναι το κακό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Γιατί εγώ μόνο καλό βρίσκω.... κάποιος mod: γίνεται να υπάρχει section στο forum που να έχουν πρόσβαση μόνο όσοι το επιθυμούν;;;; δλδ όχι βάσει τίτλου, αλλά βάσει δήλωσης επιθυμίας. Για να ξεπεράσουμε και το θέμα της τζάμπα διαφήμισης. Edited Μάρτιος 7 , 2014 by ssouanis
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Συμφωνώ με τον φίλο ssouanis και +1 από εμένα!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Εξυπακούεται ότι, η πρόσβαση στα downloads πρέπει να είναι ελεύθερη για όλους. Επιμένω όμως ότι, οι "προσφορές" αυτού του είδους μόνο για τα "διακεκριμένα μέλη".
nik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Τώρα εγώ που πιστεύω ότι τέτοιου είδους διαγωνισμοί και "προσφορές" προσφέρουν φθηνή και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ διαφήμιση σε κάποιους μάλλον είμαι αφελής. Δεν γνωρίζω αλλά προφανώς η κάθε εταιρεία χαρίζει προϊόντα στο michanikos.gr για να τα διαφημίσει. Που είναι το κακό ξαναρωτάω και εγώ ??? Κάποιοι ψάχνετε πάντα κάτι για να γκρινιάζετε. Δηλαδή...είναι δυνατόν να χαρίζονται τα βιβλία ή τα προγράμματα επειδή αγαπάνε τον Engineer ? Διαφήμιση γίνεται όπως και στον πραγματικό κόσμο.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Και μακάρι αυτού του είδους η προβολή να επεκταθεί και σε πολλά άλλα και διαφορετικού περιεχομένου προϊόντα, που όλοι οι μηχανικοί το έχουν ανάγκη!!!!! Κάθε είδους και μορφής!!!! Θα μπορούσε να το σπρώξει ως θέμα ένας advertising manager του site....
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (edited) Ασφαλως για διαφημιση γινεται, η καθε τετοια κινηση. Δεν νομιζω να ειναι λιγο, εστω και ενα λογισμικο των 300-400Ε!!! Εγω θα περιμενα ομως και εταιρειες που ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στο φορουμ και προβαλλουν τα προιοντα τους με τον ενα ή τον αλλο τροπο, να κανουν με τη σειρα τους μια γενναια προσφορα. Αν οχι δωρεαν λογισμικο, μια πολυ καλη εκπτωση!!!!! Edited Μάρτιος 7 , 2014 by terry
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα