Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θερμοστάτης LAE LTR-5CSRE και αισθητήριο


Recommended Posts

Κυριοι θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα θεμα που με απασχολει σχετικα με εναν θερμοστατη LAE LTR-5CSRE και ενος αισθητηριου απο λεβητα.Θελω να βλεπω την θερμοκρασια του νερου που εχει ο λεβητας πελλετ μου πανω στο σπιτι που ειναι εναν οροφο κατω.Ετυχε να εχω τον συγκεκριμενο θερμοστατη.Με το δικο του αισθητηριο εχω αρκετους βαθμους αποκλιση.Ο λεβητας μου εχει επισεις ηλεκτρονικη ενδειξη θερμοκρασιας.Εχει μια φουσκα βιδωμενη στον κορμο που τα δυο της καλωδια πηγαινουν πανω στον εγκεφαλο του λεβητα και απο αυτον διαβαζει μετα την ενδειξη το πανελ που δειχνει την θερμοκρασια.Αν συνδεσω τον θερμοστατη που εχω με τα καλωδιακια της φουσκας που ειναι πανω στον εγκεφαλο ειναι ασφαλες?Το θεμα ειναι να λειτουργησει και να δειξει θερμοκρασια αλλα προτιστως να ειναι ασφαλες.Θα ηθελα τις πολυτιμες γνωσεις σας.Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

μην κανειs κατι τετοιο γιατι θα γινει ζημια στον controler του λεβητα. δεν μπωρειs να παραλλελισειs αισθητηρεs θερμοκρασιαs.για τον ελενχο τιs θερμοκρασιαs πρεπει να παρειs κατι σαν αυτοhttp://www.ergo-tel.gr/index.php?cPath=841_1152_2002 και το αισθιτηριο να μπει εκει που ειναι και το υπαρχων του λεβητα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.