chrisvach Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 (edited) Πιθανώς να είναι κι έτσι. Εμένα μου φαίνεται σαν χιαστί η ζημιά στην κορυφή(βέβαια δεν έχει μείνει και τίποτα από το μπετό) που υποδηλώνει διατμητική αστοχία. Ας μας πεί ο ερωτών αν έχει και την απάντηση να μας φύγει η απορία. Edited Μάρτιος 18 , 2014 by chrisvach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brasco Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Δύσκολο να συναντήσεις αστοχία καθαρά λόγω διάτμησης ή λόγω κάμψης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Οι αποψεις συγκρουονται... Φτασαμε στο σημειο να ακουσουμε οτι η αστοχια θα γινει στον τελευταιο οροφο 6οροφης οικοδομης....... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisvach Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Καλό είναι να υπάρχουν απόψεις, έστω και αλληλοσυγκρουόμενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Αποψεις να ακουγονται. Οι μπουρδες ειναι το προβλημα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEK Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Εμένα,συνάδελφοι, η πρώτη περίπτωση που ανέβασα μου έδινε την εντύπωση πως η ανωδομή έσκασε κατακόρυφα πάνω στην Pilotis. Mην ξεχνάτε πως είμαστε στην επικεντρική περιοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
statik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 (edited) Φωτο απο όροφο Eδω που μπορει να οφειλονται οι ζημιες? Edited Μάρτιος 18 , 2014 by statik Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 (edited) JEK Κατακόρυφη συνιστώσα ? Λυγισμός οπλισμού είναι αυτός. Ήθελε περισσότερους συνδετήρες σίγουρα. Επίσης οπλισμός περίσφιξης δεν υπάρχει. Τώρα το πως έγινε...Ακόμη και οι καθηγητές τσακώνονται. Λογικά λόγω απουσίας τοιχωμάτων υπήρξε μαλακός όροφος, μεγάλες μετακινήσεις, μεγάλο αξονικό από πάνω και λόγω μη περίσφηξης και απουσίας πολλών συνδετήρων λυγίσανε τα σίδερα. στατικ διατμητική πιστεύω. Πολύ γερά δοκάρια επίσης. Ο ΣΠΜΕ θα διοργανώσει ημερίδα για την Κεφαλονιά. Edited Μάρτιος 18 , 2014 by nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEK Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 terry: Απ' όλα μπορεί να έχει ένας σεισμός. Εδώ βλέπουμε αστοχία δώματος.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 (edited) Το παραδειγμα ηταν γενικο, δεν αφορουσε συγκεκριμενη κατασκευη, γι'αυτο και η ενσταση μου. Στη φωτο, βλεπεις το προβλημα και μονος σου. Edited Μάρτιος 18 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα