terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Και εγω τη free εχω. Οπως εγραψε και ο συναδελφος, μπορεις να βρεις αντιστοιχα του AutoCAD προγραμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Λοιπόν στην free εκδοση δεν γίνεται....Το κατέβασα και το δοκίμασα στο galaxy. Ομως, ψάχνοντας στο γουγλη, βρήκα βιντεάκι στο γιουτιουμπι που το δείχνει να το κάνει. Απλά μένει να μου το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει αγορασμένο...αν υπάρχει κάποιος. Για την οθόνη καλύτερη από iPad δεν θα βρεις. Για πες τι πρέπει να δοκιμάσω ακριβώς για να το δοκιμάσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 (edited) Για δοκίμασε δαύτο: http://www.youtube.com/watch?v=AgZoWQsYghQ Θα ψάξω αυτό για android να το δοκιμάσω, μιας και τέτοιο τηλέφωνο έχω. Περι οθόνης, το γνωρίζω. Είχα αγοράσει το 3ρι με τη ρέτινα για δώρο στο κουμπάρο, και την "ζω" καθημερινά. Edited Μάρτιος 24 , 2014 by Kane Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Το είδα, προφανώς και κάνει αυτό που θες. Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάποιο αρχείο CAD με τοπογραφικό για να τσεκάρω κι εγώ. Από το video πάντως είναι ξεκάθαρο και μάλιστα με πολύ εύκολο τρόπο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Σε μενα δεν το κανει. Μπορεις μονο να επιλεξεις ενα σημειο και να δεις τις συντεταγμενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 (edited) Τότε μήπως θέλει το Autocad επί πληρωμή; Αυτό δεν ξέρω. Edited Μάρτιος 24 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Ρε συ terry, το εγκατέστησα το δωρεάν στο κινητό μου και δε κάνει ούτε καν αυτό που λες εσύ. Αν το έκανε θα μου έφτανε... Μήπως κάνω κάτι λάθος ; το autocad 360 δωρεάν εκδοση έχω κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Για δες κι εδώ. Νομίζω ότι κάνει και με το παραπάνω αυτό που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Για δες κι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Aυτο που παραθετει ο συναδελφος ειναι. Κολλας σε κατι που μπορει να κανει ενα αντιστοιχο λογισμικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα