Μετάβαση στο περιεχόμενο

υπεύθυνη δήλωση Μελετητή


Recommended Posts

Καλημέρα συνάδελφοι. Αφού τελείωσα μια μελέτη πυροπροστασίας και την παρέδωσα στο πελάτη μου, πηγαίνοντας στην Πυροσβεστική του ζήτησαν και μια υπέυθυνη δήλωση από εμένα που να λέει ότι τα συστήματα έχουν τοποθετηθεί και ότι δουλεύουν σωστά. 

Γνωρίζετε τι πρέπει ακριβώς να γράψω? Ή γράφω κάτι του στιλ "Στην τάδε επιχείρηση έχουν τοποθετηθεί τα συστήματα που ορίζονται στην μελέτη πυροπροστασίας και λειτουργούν σωστά"?

Link to comment
Share on other sites

Να ζητήσεις το ακριβές κείμενο απο τη συγκεκριμένη πυροσβεστική υπηρεσία, γιατί κατά 99%, θα στην απορρίψουν. Εχουν μικροδιαφορές πανελλαδικά δυστυχώς.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Απο την Πυρ. Διάταξη 13/2013

Άρθρο 1, παργ. 1

α. Υπεύθυνης δήλωσης του Ν.1599/1986 (A΄ 75), από το μελετητή ή επιβλέποντα μηχανικό, που έχει αυτό το δικαίωμα, στην οποία δηλώνεται ότι :

Στην ....... (επιχείρηση) που βρίσκεται στην οδό ............... ιδιοκτησίας ..................., τηρούνται και  λειτουργούν καλώς τα μέτρα και μέσα πυροπροστασίας που προβλέπονται από την εγκεκριμένη μελέτη πυροπροστασίας και την ισχύουσα κατά περίπτωση νομοθεσία πυροπροστασίας (εφόσον επιβάλλεται η εγκατάσταση μόνιμων συστημάτων πυροπροστασίας)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχααριστώ πολύ όλους σας. Τελικά ακολούθησα την πρόταση του ikaros13 και πήγα έτοιμη ΥΔ.

Η Πυροσβεστική ήταν αυτή της Νέας Μάκρης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.