ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Είναι η δεύτερη φορά που το λες..... Μήπως κατά βάθος εννοείς τον καφετζή ή τον πιτσαδόρο και μπερδεύεσαι??
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 (edited) ε κάπως πρέπει να ζήσουν και οι μηχανικοί. Τι να γίνει. Έτσι είναι αυτά. Μηχανικός σημαίνει φτηνά και γρήγορα. Αντε βρε %%%%%%%%%%%%%%%%% που ηρθες να βγαλεις το κομπλεξ κατωτεροτητας σου εδω μεσα.... Edited Μάρτιος 29 , 2014 by yian 3 1
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 θου κυριε φυλακην τω στοματι μου
zac Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 δεν καταλαβαίνω τα αρνητικά σχόλια. Απλώς εγώ συμφωνώ με αυτόν που έβαλε την διαφήμιση και λέω τη γνώμη μου. Είμαι απόλυτα σύμφωνος. Χωρίς κόμπλεξ. Χωρίς φόβο και πάθος. 13
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Τώρα, ή ο Γαλαζούλας είσαι αυτοπροσώπως ή μας δουλεύεις και το έβαλες στόχο να κάνεις αρνητικό ρεκόρ στην φήμη....
Panos_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 (edited) Μάλλον το δεύτερο Γιάννη. Ο Γαλαζούλας δε νομίζω να έχει χρόνο για να τρολλάρει. Edited Μάρτιος 29 , 2014 by Panos_
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 (edited) ε κάπως πρέπει να ζήσουν και οι μηχανικοί. Τι να γίνει. Έτσι είναι αυτά. Μηχανικός σημαίνει φτηνά και γρήγορα. Κάτι τέτοιο δηλ. "Εύκολα, ΦΘΗΝΑ, Γρήγορα Συμβουλές για το νοικοκυριό και όχι μόνο, διαλεγμένες από εμπειρία και από το ιντερνετ" ή κάτι τέτοιο http://www.star.gr/Pages/Omorfia.aspx?art=190651&artTitle=apolepise_to_prosopo_sou_fthina_kai_grigora ή όπως στην φωτογραφία παρακάτω Πλάκα μας κάνεις ..... γιατί μόνο έτσι μπορώ να το δώ ... θεωρώ ότι "φθηνά και γρήγορα" έχεις μόνο για πολύ χαμηλές τιμές του "ποιοτικά". Edited Μάρτιος 29 , 2014 by georgegaleos
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 δεν καταλαβαίνω τα αρνητικά σχόλια. Απλώς εγώ συμφωνώ με αυτόν που έβαλε την διαφήμιση και λέω τη γνώμη μου. Είμαι απόλυτα σύμφωνος. Χωρίς κόμπλεξ. Χωρίς φόβο και πάθος. Λυπάμαι τους πελάτες σου φίλε (αν έχεις...) 2
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 (edited) @zac Κρίνοντας από τους συμμετέχονες στην πλειονότητα των θεμάτων, ή έχεις άδικο, ή απευθύνεσαι σε λάθος ακροατήριο. Edited Μάρτιος 29 , 2014 by DIMITRIS80
zac Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 @zac Κρίνοντας από τους συμμετέχονες στην πλειονότητα των θεμάτων, ή έχεις άδικο, ή απευθύνεσαι σε λάθος ακροατήριο. σχολίασα ένα άρθρο. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός που γράφουμε εδώ. Αλλά φαίνεται οτι όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. 4
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα