acnt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Η φωτο είναι μικρή... Μου φαίνεται φια καλογυαλισμένο βιομηχανικό.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Φωτορεαλιστικό! Σαν τσιμεντοκονία φαίνεται αλλά γυαλίζει πολύ.
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 χεχε.δεν ειναι φωτορεαλισμος. εχω δει τετοια δαπεδα και σε καταστηματα. βιομηχανικο με καποιο ισχυρο βερνικι απο πανω...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 H λάκα κερδίζει τις εντυπώσεις όμως...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Αν αυτό δεν είναι φωτορεαλισμός τότε εγώ είμαι ο Πάπας.
Aggelos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 και βάλανε στο φωτορεαλιστικό το κιτρινισμένο από τη χρήση χειριστήριο του vrv (μάλλον daikin δειχνει) ? lololol ----------------- Πάντως είναι βιομηχανικό δάπεδο (ίσως αυτοεπιπεδούμενο) με εποξειδική ή πολυουρεθανική βαφή με προσθήκη χαλαζιακής άμμου
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 και το χρωμα περνιεται πριν πανω στο σκυροδεμα?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα