harispug Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2009 Καλησπέρα... Σε 2όροφο σπίτι με ημιυπόγειο παρατηρούμε οριζόντια ρωγμή 2-3 μέτρων σε τοίχο σε ύψος 2.10 περίπου...10 ετών είναι το κτίριο.Μπορείτε να μου πείτε τι παίζει?Πρέπει να ανησυχώ?Ίσως από το σενάζ?
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2009 Αν έχεις τη δυνατότητα ανέβασε καμία φωτογραφία, θα μας βοηθήσει.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2009 Η ρωγμή είναι στο σημείο ένωσης τοιχοποιίας και δοκού;
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2009 Σε ποιόν όροφο και σε ποιόν τοίχο (εσωτερικό-εξωτερικό) και πότε πρωτοεμφανίστηκε η ρωγμή.
harispug Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 Έρχεται και η φώτο... Στι πρώτο όροφο.Έχει πάνω από χρόνο αρκετά.Για το άν είναι σε ένωση δοκάρι με τοιχοποιία θα το ερευνήσω...
JALAPENO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2018 Εχω ρωγμες μεταξη τουβλυ και σεναζ απο κακη κατασκευη . λεω να το σκαψω 20 ποντους πανω κατω και να βαλω επισκευαστικο σοβα ινοπλισμενο ρητινουχο R2 με πλεγμα . αν παω σε R3 η R4 θα ειναι καλο λογο του σεναζ η θα εχω ρωγμες μετα ? καλο υλικο + πλεγμα το της Κερακολ αλλα θελει 1 μηνα παραδωση απο Ιταλια !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα