akis-k Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Kαλησπέρα συνάδελφοι. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι ουσιαστικά και ο τίτλος του θέματος. Έχω οφειλές αρκετά πάνω απο τα 5.000 ευρώ και υπάρχει μία πιθανότητα (ευελπιστώ τουλάχιστον), να έχω αυτά τα χρήματα στο άμεσο διάστημα. Γνώρίζετε αν υπάρχουν κίνητρα σε περιπτώσεις εξόφλησης σεβαστών ποσών, όπως έκπτωση στους τόκους κτλ.; Θα ρωτήσω και το ΤΣΜΕΔΕ βέβαια, αν κατορθώσω και τους πιάσω στο τηλέφωνο . Υπάρχει κάποια αντίστοιχη περίπτωση που να έχει τύχει σε κάποιο συνάδελφο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanmeta Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Kαλησπέρα συνάδελφοι. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι ουσιαστικά και ο τίτλος του θέματος. Έχω οφειλές αρκετά πάνω απο τα 5.000 ευρώ και υπάρχει μία πιθανότητα (ευελπιστώ τουλάχιστον), να έχω αυτά τα χρήματα στο άμεσο διάστημα. Γνώρίζετε αν υπάρχουν κίνητρα σε περιπτώσεις εξόφλησης σεβαστών ποσών, όπως έκπτωση στους τόκους κτλ.; Θα ρωτήσω και το ΤΣΜΕΔΕ βέβαια, αν κατορθώσω και τους πιάσω στο τηλέφωνο . Υπάρχει κάποια αντίστοιχη περίπτωση που να έχει τύχει σε κάποιο συνάδελφο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanmeta Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponireas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (edited) στο τηλέφωνο δεν πρόκειται να σου απαντήσουν, αν πας εκεί ριχτους δυο μουντζες από εμένα προκαταβολικα και μετά, αν θέλεις, πες μας τι σου είπαν. Venmeta το όχι που πήγαινε? ( ούτε ο Μεταξας ) Edited Μάρτιος 31 , 2014 by ponireas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (edited) Όχι. Εισαι σιγουρος για το οχι που πεταξες? Γιατι εγω αλλα ξερω... Φιλε που ρωτησες, για οφειλες παλιες, μεχρι και Β 2012 δηλαδη, για εφαπαξ καταβολη εχεις μια καλουτσικη εκπτωση των προσαυξησεων... Η εκπτωση επι των προσαυξησεων εξαρταται απο τον οριζοντα αποπληρωμης και μονο, δηλαδη ποσες δοσεις θα πληρωσεις και ειναι ανεξαρτητη απο το ποσο που χρωστας. Μην ρωτας ποσοστο, δεν θυμαμαι γιατι εγω εβαλα 36 δοσεις που εχουν μικροτερη εκπτωση. Να ειναι 50% ? Κατι τετοιο, με επιφυλαξη Περνα ο ιδιος απο το τσμεδε και ρωτα για να σου πουν ακριβως. Edited Μάρτιος 31 , 2014 by ckiriako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis-k Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα πάω απο ΤΣΜΕΔΕ και θα κοιτάξω να διαπραγματευτώ με την λογική του "κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι"... Δηλαδή, έχω τόσα και μπορώ να ξοφλήσω, μου αφαιρείτε τις προσαυξήσεις; Αν όχι τότε κάντε μου ένα διακανονισμό και θα τα παίρνετε λίγα λίγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Δε νομίζω να δέχονται και πολλά παζάρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Ειναι στανταρ τα πραγματα σχετικα με τις δοσεις, τις εκπτωσεις επι των προσαυξησεων κτλ, δεν ειναι στην διακριτικη ευχερια του υπαλληλου. Αν εισαι ψιλοανετος οικονομικα ξοφλα να ησυχασεις, Αν τα φερνεις βολτα τσιμα τσιμα ισως να το τραβηξεις λιγο παραπερα χρονικα... εσυ ξερεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Υπάρχει έκπτωση αν εξοφλήσεις εφάπξ, όσον αφορά τους τόκους...Στάνταρ μου το είχαν πει όταν έκανα διακανονισμό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Κάτι παίζει αλλά πόσο δεν ξέρω. Παλιά ήταν 50%.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα