georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Παράταση έως 5/5/2014 http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/18543 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve100 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 δεν εννοώ χρονολογικά, αλλα πότε υποχρεούται Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve100 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 δεν εννοώ χρονολογικά, αλλα πότε υποχρεούται Γνωρίζει κάποιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Οριστική Δήλωση υποβάλουν όσοι καταβάλουν αμοιβές ελευθέριων επαγγελμάτων, ανεξαρτήτως αν για αυτές τις αμοιβές έπρεπε να γίνει παρακράτηση φόρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Προσπαθησα λιγο εχθες να κανω την οριστικη μου για εμπορικες επιχειρησεις ...... ειχα καταλαβει οτι απλα εβαζα το αρχειο που ειχα δημιουργησει απο τις προηγουμενες βεβαιωσεις που ειχαμε κανει τον μαρτη αλλα οχι ζιπαρισμενο. Εβαλα το αρχειο αλλα υποβολη δε μπορουσα να κανω.... απο οτι καταλαβα πρεπει να συμπληρωσουμε και τα απο πανω του εντυπου. Γνωριζει κανεις κατι? πρεπει να βαλουμε αυτα που εχει και το αρχειο.... να ειναι ιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Αρα δεν αναφερεσαι στο Ε20 (ελευθερια εοαγγελματα) αλλσ στο Ε21 (εμπορικες επιχειρησεις). Δες εδω http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/18470 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2014 Προσπαθησα λιγο εχθες να κανω την οριστικη μου για εμπορικες επιχειρησεις ...... ειχα καταλαβει οτι απλα εβαζα το αρχειο που ειχα δημιουργησει απο τις προηγουμενες βεβαιωσεις που ειχαμε κανει τον μαρτη αλλα οχι ζιπαρισμενο. Εβαλα το αρχειο αλλα υποβολη δε μπορουσα να κανω.... απο οτι καταλαβα πρεπει να συμπληρωσουμε και τα απο πανω του εντυπου. Γνωριζει κανεις κατι? πρεπει να βαλουμε αυτα που εχει και το αρχειο.... να ειναι ιδια? Nα συμπληρώσεις και τις καταβολές που εγιναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 (edited) Mε βάση το Ν 4254/2014 υπήρξε προσθήκη στο άρθρο 64 Ν 4172/2013 και επανήλθε το όριο των 300 ευ Edited Μάιος 6 , 2014 by nikosantonakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Μια ερωτηση για το Ε21... Εχω μια παρακρατηση οπου την πληρωσα με το καινουργιο συστημα με ταυτοτητα οφειλης και στην τραπεζα. Στα στοιχεια πληρωμης τι αριθμο και τι ημερομηνια βαζω αφου δεν εχω διπλοτυπο και η δηλωση αποδοσης που τυπωνω απο το taxisnet δεν αναφερει αριθμο και ημερομηνια πληρωμης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Μια ερωτηση για το Ε21... Εχω μια παρακρατηση οπου την πληρωσα με το καινουργιο συστημα με ταυτοτητα οφειλης και στην τραπεζα. Στα στοιχεια πληρωμης τι αριθμο και τι ημερομηνια βαζω αφου δεν εχω διπλοτυπο και η δηλωση αποδοσης που τυπωνω απο το taxisnet δεν αναφερει αριθμο και ημερομηνια πληρωμης? Toν αριθμό και την ημερομηνία της ταυτότητας πληρωμής θα χρησιμοποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα