Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Πως μπορώ να ξέρω αν κάποιος έχει κάνει τακτοποίηση στο ακίνητο του; Ένας πελάτης τσακώνεται με τον γείτονα του σε διπλοκατοικία, ο οποίος λέει ότι έχει κάνει τακτοποίηση, αλλά δεν τον πιστεύουν. Υπάρχει τρόπος να μάθουμε αν όντως έχει προχωρήσει σε τακτοποίηση για τις αυθαιρεσίες που έχει η ιδιοκτησία του;

 

Το θέμα μεταφέρθηκε στη κατηγορία του 4178.

yian

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να είμαι βέβαιος θυμάμαι πώς είχα ακούσει για έλεγχο δήλωσης (επί 4014) κατόπιν επιτόπιας επίσκεψης στο ΤΕΕ κάνοντας χρήση των στοιχείων του ιδιοκτήτη ή της διεύθυνσης του ακινήτου.

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ παιδιά!

βρίσκονται στα μαχαίρια, και τους απειλεί με καταγγελείες ο γείτονας για αλλαγή χρήσης υπογείου, και έτσι θα το τακτοποιήσουν. αλλά θέλαν να ξέρουν αν αξίζει να χάσουν τον ύπνο τους και να ανχώνονται για την καταγγελεία. γιατί αν όντως αυτός δεν έχει κάνει τακτοποίηση, δεν προόκειται τους κάνει τπτ....

επίσης για εγκατάσταση κουζίνας σε μεζονέτα που δεν είχε μπει ποτέ η κουζίνα γιατι την βάλαν στο υπόγειο, χρειάζεται αδεια μικρής κλίμακας/ενημέρωση πολεοδομίας? συγνώμη για το εκτώς θέματος....

Link to comment
Share on other sites

το σπιτι ειναι δυο επιπεδων, κατασκευής 84, ειναι τελειως διαφορετικο από τα σχεδια της μελετης. πανε και για τακτοποιηση με αλλαγή χρήσεων, όψεων, ξεμπαζωμάτων, και διαμερισμάτωσης. μαλλον και μειωμένης φύτευσης γιατί έχουν κάνει κάτι πλακώστρωτα. 

εκει που επρεπε να γινει η κουζινα τώρα ειναι υ/δ και θα υπάρξει μικρή παρμεβαση στα υδραυλικά, οπως θα μπουν κ μερικές παραπάνω πρίζες κτλ...

Link to comment
Share on other sites

Μήπως στις κατόψεις τις ρύθμισης να δείξεις τη διαρρύθμιση όπως θα γίνει  μιας και δεν κάνεις κάποιο σοβαρό παράπτωμα? (γιατί αλλαγές σε εσωτερική διαρρύθμιση δεν ελέγχονται βάσει 4178).

Διαφορετικά θεωρώ πως η μικρής κλίμακας θα κολλήσει εάν προκύπτουν αλλαγές σε ύδρευση/αποχέτευση και θα σου ζητήσουν άδεια δόμησης.

 

κάποια στιγμή θα μεταφέρω τα offtopic αλλού.

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

Σχετικά ρώτησα για υπόθεση συνιδιοκτησίας και πήρα σήμερα από το ΤΕΕ την απάντηση:

 

 

N. 4178
cleardot.gif10:16 π.μ. (Πριν από 1 ώρα)
cleardot.gif
   
προς Εμένα
cleardot.gif

Παροχή στοιχείων δηλώσεων ακινήτου γίνεται μόνο σε πρόσωπα με έννομο συμφέρον.
Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει αίτημα προς το ΤΕΕ προκειμένου να λάβει αντίγραφο του εντύπου της δήλωσης. Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από συμβόλαιο ή/και άλλο έγγραφο, που αποδεικνύει το έννομο συμφέρον του αιτούντα. 

Τα ανωτέρω μπορούν να υποβληθούν αυτοπροσώπως στο πρωτόκολλο του ΤΕΕ, μέσω φαξ στο 210 3221772 ή στο e-mail [email protected]. Επισυνάπτεται σχετικό πρότυπο αίτησης.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.doc

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.