fanis21 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος αν σε ήδη υπάρχον κατάστημα ΚΥΕ μπορώ να προσθέσω στην άδεια το κατάστημα που βρίσκεται κολλητά δίπλα του χωρις να τα ενώσω εσωτερικά (εξυπηρέτηση από κοινό παρασκευαστήριο). το ήδη υπάρχον είναι 65 τ.μ. με δύο τουαλέτες και το γειτονικό του 30 τ.μ. με μία τουαλέτα. Το δεύτερο προορίζεται μόνο για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (edited) Υπάρχει δυνατότητα . Edited Απρίλιος 3 , 2014 by BAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanis21 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. με ποιόν τρόπο? σαν παράρτημα ή απλά κάνω νέο σχεδιάγραμμα που δείχνω και το δίπλα μαγαζί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsworks Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Τι εννοείς χωρίς να τα ενώσεις εσωτερικά; Δεν θα επικοινωνούν μεταξύ τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanis21 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 όχι μόνο κοινή πρασιά με αναπτυξη τραπεζοκαθισμάτων. κατα τα άλλα δύο ξεχωριστές πόρτες, καμία εσωτερική επικοινωνία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsworks Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Δεν μου έχει τύχει, μην σε πάρω στο λαιμό μου. Εγώ θα πήγαινα για λειτουργική συνένωση των δύο και κατόπιν αλλαγή της άδειας λειτουργίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanis21 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (edited) δυστυχως δεν γίνεται λειτουργική συνένωση, είναι απαίτηση του ιδιοκτήτη.. εγώ σκεφτόμουν κάποια λύση ώς παράρτημα του ήδη υπάρχοντος καταστήματος. Edited Απρίλιος 3 , 2014 by fanis21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Υπάρχει η έννοια του παρακείμενου χώρου . Το έχω κάνει πέρσι . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Εάν δεν είναι κολλητά και είναι παραδίπλα ας πούμε ή απέναντι από το δρόμο; Ισχύει αυτή η έννοια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Ισχύει . Απλά μέσα έχεις μόνο τραπέζια . Κανένα μηχάνημα . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα