Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 124
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Μπήκα στο e-paravolo.. 50 ευρώ η εγγραφή νέου επιθεωρητή. 100 ευρώ η ανανέωση άδειας..!! Λάθος θυμόμουνα.. 

Δημοσιεύτηκε

Όποιος θέλει ας κοιτάξει πως έκαναν τις εξετάσεις οι Κύπριο: ιhttp://www.mcit.gov.cy

Εμείς εδώ φαίνεται ότι είμαστε πνιγμένοι σε μιά κουταλιά νερό.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Εγώ πλήρωσα το παράβολο και τώρα θα περιμένω του χρόνου για το επόμενο παράβολο, όχι ότι υπάρχει δουλειά στις επιθεωρήσεις ή εξοικονομήσεις αλλά είναι χρήσιμη πληροφορία για το βιογραφικό. Όσο για τις εξετάσεις όπως έχει αναφερθεί το βλέπω να δίνεται παράταση και στο τέλος να καταργούνται.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Μπορώ να πληρώσω το παράβολο ηλεκτρονικά μέσω gsis?

Και μετά να το "εισάγω" στο buildingcert?

Edited by Julius Caesar
Δημοσιεύτηκε

Μπορώ να πληρώσω το παράβολο ηλεκτρονικά μέσω gsis?

Και μετά να το "εισάγω" στο buildingcert?

Μπορείς.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Έχει περάσει έτος από την αναγγελία και κάνω κανονικά εισαγωγή στο buildingcert ....., μήπως λόγω παράτασης έως 31/12 των αδειών, χωρίς εξετάσεις δεν ισχύει?  

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Εισαγωγή κάνεις, αλλά πιστοποιητικό μπορείς να κάνεις; Γιατί και μένα πριν από 5 μέρες μου έληξε...

Αυτό με το eparavolo γίνεται και για την ανανέωση έτσι; Στέλνω το pdf που κατεβαίνει στο πισί μου από το taxisnet ή θέλουν απόδειξη από την τράπεζα ότι το πλήρωσα;

Διαφορετικά πάω με διπλότυπο των 100 ευρώ;

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.