Earl Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Μπήκα στο e-paravolo.. 50 ευρώ η εγγραφή νέου επιθεωρητή. 100 ευρώ η ανανέωση άδειας..!! Λάθος θυμόμουνα..
ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω.. Οι εξετάσεις συνεχίζονται κανονικά?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Υποτίθεται, αλλά συμμετοχές μηδέν...
1961 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Όποιος θέλει ας κοιτάξει πως έκαναν τις εξετάσεις οι Κύπριο: ιhttp://www.mcit.gov.cy Εμείς εδώ φαίνεται ότι είμαστε πνιγμένοι σε μιά κουταλιά νερό. 1
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Εγώ πλήρωσα το παράβολο και τώρα θα περιμένω του χρόνου για το επόμενο παράβολο, όχι ότι υπάρχει δουλειά στις επιθεωρήσεις ή εξοικονομήσεις αλλά είναι χρήσιμη πληροφορία για το βιογραφικό. Όσο για τις εξετάσεις όπως έχει αναφερθεί το βλέπω να δίνεται παράταση και στο τέλος να καταργούνται.
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 (edited) Μπορώ να πληρώσω το παράβολο ηλεκτρονικά μέσω gsis? Και μετά να το "εισάγω" στο buildingcert? Edited Οκτώβριος 2 , 2014 by Julius Caesar
akaliak Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Μπορώ να πληρώσω το παράβολο ηλεκτρονικά μέσω gsis? Και μετά να το "εισάγω" στο buildingcert? Μπορείς. 1
gennikos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2014 Έχει περάσει έτος από την αναγγελία και κάνω κανονικά εισαγωγή στο buildingcert ....., μήπως λόγω παράτασης έως 31/12 των αδειών, χωρίς εξετάσεις δεν ισχύει?
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Εισαγωγή κάνεις, αλλά πιστοποιητικό μπορείς να κάνεις; Γιατί και μένα πριν από 5 μέρες μου έληξε... Αυτό με το eparavolo γίνεται και για την ανανέωση έτσι; Στέλνω το pdf που κατεβαίνει στο πισί μου από το taxisnet ή θέλουν απόδειξη από την τράπεζα ότι το πλήρωσα; Διαφορετικά πάω με διπλότυπο των 100 ευρώ; Ευχαριστώ!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα