lelalilala Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Αγροτεμάχιο 13 στρ. εκτός οικισμού γειτνιάζει με νεκροταφείο – είναι οικοδομήσιμο? Τι πρέπει να ειχω υπόψη μου? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 όρους δόμησης-χρήσεις γης ρώτα το μηχανικό σου και την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία.Σε περίπτωση που είσαι ήδη μηχανικός ισχύουν τα ίδια με την εξαίρεση της ερώτησης του μηχανικού σου.Είναι αδύνατον χωρίς στοιχεία να σου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα. Ευχαριστώ για την κατανόηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Άντε και είναι . Χτίζεις δίπλα σε νεκροταφείο ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 αν είναι Πολυτεχνειούπολη ή Πανεπιστημιούπολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
eupalinos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Εγώ ξέρω ταβέρνα με φοβερή θέα και από κάτω το νεκροταφείο. Το βράδυ με τα καντηλάκια να τρεμοπαίζουν είναι φανταστικά. Ιδανικό μαγαζί για ζευγαράκια gothic, emo, αλλά και για όλη την οικογένεια τις αποκριές, Τσικνοπέμπτες κλπ. Ωραία να πάει όλη η παρέα μασκέ και ο μαγαζάτορας να ντυθεί Τheo...δηλαδή Hannibal! ουααααου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 1)όχι 2) τα πολτεργκέιστς Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Το έπιασα το νόημα τώρα.... Κ συμπληρώνω : και καντίνα κ λουλουδάδικο κ ξενοδοχείο Επίσης να έχεις υπ'όψιν σου και το ΚΑΚΟ από συσσώρευση ενέργειας από τα κυπαρίσσια το οποίο δεν κάνει καλό στο ΤΣΙ του ανθρώπου! Κ προσοχή στις εκσκαφές.................(για όποιον παρακολουθεί bones) Παιδιά εκατοσταρίζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οθωνας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Παντως εγω ξερω για Δωρεές γης δίπλα σε Κοιμητήρια οπου εχουν γίνει κάτι Γηροκομεία .. μέγκλα !! Ω πνεύμα οποίας γενναιδωρίας και οποίας πρακτικότητος . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Βάλε και λίγο παραδίπλα και ένα γραφείο τελετών και εκεί να δεις πρακτικότητα και λειτουργικότητα . The mall ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 θα μου επιτρέψετε να σπαμάρω αλλά όλα τα ποστς είναι απολαυστικά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα