Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 Οπότε εφόσον τα όρια του γηπέδου είναι σωστά σύμφωνα με τοπογραφικό και τίτλο θα εκκινήσεις την διαδικασία διόρθωσης στην επόμενη φάση. 1
IoanSiou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 Καλησπέρα, Έχω μια άδεια που εκδόθηκε 10/08/2020 (και έληγε στις 10/08/2024), η οποία είχε αναθεωρηθεί στις 07/07/2022. Εμπίπτει στις περιπτώσεις των αδειών που παίρνουν παράταση ισχύος μέχρι την 31/12/2025;; Η ισχύς των οικοδομικών αδειών, των αδειών δόμησης και των τυχόν αναθεωρήσεων αυτών που προβλέπονται στις παρ. 5 και 6 του άρθρου 50 του ν. 4495/2017, καθώς και όσων εκδόθηκαν σύμφωνα με τον ν. 4030/2011 (Α’ 249) μετά την 31.12.2017 ή τον ν. 4495/2017 έως τις 31.12.2021, παρατείνεται έως τις 31.12.2025.» Το ρωτάω γιατί με μπερδεύει η διατύπωση περί "τυχόν αναθεωρήσεων". Γιατί στην περίπτωση μου η άδεια βγήκε πριν τις 31/12/2021, αλλά η αναθεώρησή της όχι.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Harvester Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 Ναι, εμπίπτει. Αφού δεν αφορά παράταση ισχύος η αναθεώρηση που έκανες, η χρονική ισχύς καθορίζεται από την οικοδομική άδεια. 1
AndyAVO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι, α) άδεια που έχει εκδοθεί 02/2016, εχει αποπερατωθεί το κτίριο πλήρως -εντός της πρώτης 4ετίας που ίσχυε η Ο.Α.- αλλά δεν έχει γίνει ακόμα τελικός έλεγχος για σύνδεση με κοινωφελή δίκτυα, είναι σε ισχύ; Εκτιμώ πως ναι, αλλά μια δέυτρη γνώμη είναι πάντα καλή. β) μπορεί να γίνει αναθεώρηση για προσθήκη νέου κτίσματος ή θα πρέπει να "κλείσει" η άδεια του 2016; (Όροι δόμησης κλπ δεν έχουν τροποποιηθεί και υπάρχει υπόλοιπο Σ.Δ.). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited Νοέμβριος 28 by AndyAVO
Δαίδαλoς Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 34 λεπτά πριν, AndyAVO said: είναι σε ισχύ; Ναι, έχει παραταθεί η ισχύς της. 35 λεπτά πριν, AndyAVO said: μπορεί να γίνει αναθεώρηση για προσθήκη νέου κτίσματος Φυσικά μπορεί να γίνει.
AndyAVO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 1 ώρα πριν, Δαίδαλoς said: Ναι, έχει παραταθεί η ισχύς της. Φυσικά μπορεί να γίνει. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
freecat Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Γειά σας. Μόλις δημοσιεύτηκε αυτό στις επικείμενες παρατάσεις: ζ) Η προθεσμία του πρώτου εδαφίου της παρ. 6 του άρθρου 29 του ν. 4067/2012 (Α΄79), περί της ισχύος των οικοδομικών αδειών που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της περ. (α) της παρ. 3 του άρθρου 6 του από 8.7.1993 προεδρικού διατάγματος (Δ` 795), παρατείνεται έως την 31η Δεκεμβρίου 2025 Εγώ έχω έντυπη άδεια περίφραξης από το 2010 σε υφιστάμενο κτίσμα που δεν κατάφερα να την υλοποιήσω (όλων τα σπίτια θα χτίσουμε εκτός από τα δικά μας!). Δεν έχω κάνει σκελετό και επομένως δεν μου δίνει τη γενική παράταση. Μπορώ να ζητήσω όμως; Προλαβαίνω;
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Την πήρες ήδη αυτόματα μέχρι 31-12-25. Και του χρόνου νέα παράταση θα δώσουν. Δεν βλέπεις ότι παρακαλάνε με κίνητρα κλπ ή να επισκευασθούν ή να κτισθούν σπίτια για τους νέους
freecat Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 10 λεπτά πριν, ΚΑΝΑ said: Την πήρες ήδη αυτόματα μέχρι 31-12-25. Και του χρόνου νέα παράταση θα δώσουν. Δεν βλέπεις ότι παρακαλάνε με κίνητρα κλπ ή να επισκευασθούν ή να κτισθούν σπίτια για τους νέους Μα πως την πήρα; Λέει μόνο για την περίπτωση α του άρθρου 6.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δεν πρόσεξα το α)! αλλά μήπως την έχεις ήδη από εδώ 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα