gianmulti Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 (edited) εγω παντως ανεβαζα τοπογραφικο εκει που ελεγε αδεια στελεχος κτλ στον 4014 και μου το ξαναζηταει σε όλα. Προφανως αυτο όπως και τα δεδοτα τα ξαναθελει ξεχωριστα. Επισης παρατηρησα ότι λεει μονο δεδοτα και όχι ελεγχο στατικης...όπως και ότι δεν ζηταει Η/Μ για καταστήματα!!!! Edited Απρίλιος 14 , 2014 by gianmulti Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 θα γίνει σύντομα εκκαθάριση του παρόντος μετά τα πρώτα μηνύματα πανικού. yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 (edited) Μπορείτε να μπείτε; Δεδότα από μεταφορά, εγώ πάντως θα ανεβάζω το παλιό. Κάπου λέει ότι όσα είχαν ανεβει συνεχίζουν να ισχύουν. Το βρίσκει κανείς που το έγραφε; υγ. Νόμος 4178/ 2013 Άρθρο 30, παρ. 4 4. Υπαγωγές για τις οποίες κατά τις προγενέστερεςδιατάξεις υποβλήθηκε δελτίο δομικής τρωτότητας, σύμ−φωνα με τις τεχνικές οδηγίες του Τ.Ε.Ε. θεωρούνταιαποδεκτές και δεν επανεξετάζονται ως προς τα τυπικάστοιχεία του δελτίου δομικής τρωτότητας. Edited Απρίλιος 14 , 2014 by Thodoris4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antony-2 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Εμένα τις κατόψεις τις έβαλε ωραιότατα στην "ανάθεση ιδιοκτήτη" και ενώ είχα κλικάρει τις κατόψεις και μετά δεν με αφήνει να διαγράψω τα αρχεία....Είναι ωραίο όταν έχει άποψη το πρόγραμμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 και εμενα δεν με αφηνει να διαγραψω κανενα αρχειο κ εχει γινει λαθος ανεβασμα σε δυο αρχεια....το πληκτρο διαγραφης δεν λειτουργει οσες φορες και να θες να το πατησεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis76 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Με το εξάμηνο τι γίνεται τελικά , ισχύει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Καποια στιγμη θα ανοιγε το συστημα ..(.και κανονικα θα επρεπε να ειχε ανοιξει με την εφαρμογη του νομου ,αυτο σημαινει 6 μηνες μετα την υπαγωγη,δινεται ενα ευλογο χρονικο διαστημα για το ανεβασμα των αρχειων...) και η λογικη λεει οτι εφοσον καθυστερησε 8 μηνες ,πρεπει να δοθει και η αντιστοιχη παραταση... καλο θα ηταν να μαζευονται επιχειρηματα για την παραταση και να δημοσιευονται εδω!!! υπαρχουν οικονομικες εκκρεμοτητες με τους πελατες,πληρωμη ΦΕΜ...,εκκρεμοτητες σε σχεση με το τι δικαιολογητικα χρειαζονται σε καποιες περιπτωσεις(οπως στη διαμερισματωση) και σε σχεση με τις κατηγοριες...και πολλα αλλα Σε πολλους εχει ληξει το εξαμηνο ,και μαλιστα αυτο πρεπει να ισχυει στις περισσοτερες δηλωσεις(γιατι τις πρωτες βδομαδες του νομου εγιναν οι περισσοτερες δηλωσεις). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 ΟΧΙ , ΠΑΝΙΚΟΣ!!! Δεν εχει νοημα ας το βαλατε και σε λαθος θεση το θεμα ειναι να υπαρχουν! Εγω ας πουμε απο λαθος εχω βαλει και ιδιωτικο συμφωνιτκο και κατοψεις στο ιδιο! Οσο αφορα σφαλμα βγαζει στο δετοτατα και στις αεροφωτογραφιες. Υπομονη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 (edited) μη βαρατε,αλλα επειδη δεν εχω ανεβασει κανενα αρχειο,μια ερωτηση αριθμος οροφων ,τι βαζουμε του αυθαιρετου τμηματος η ολου του κτιριου? 1 σε ισογειο αυθαιρετο σε επεκταση 2οροφης οικοδομης τι βαζουμε 1 η 2 οροφους? 2 σε οριζοντια σε πολυκατοικια βαζουμε 1 η τους οροφους του κτισματος? Edited Απρίλιος 14 , 2014 by nikosantonakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2014 μη βαρατε,αλλα επειδη δεν εχω ανεβασει κανενα αρχειο,μια ερωτηση αριθμος οροφων ,τι βαζουμε του αυθαιρετου τμηματος η ολου του κτιριου? 1 σε ισογειο αυθαιρετο σε επεκταση 2οροφης οικοδομης τι βαζουμε 1 η 2 οροφους? 2 σε οριζοντια σε πολυκατοικια βαζουμε 1 η τους οροφους του κτισματος? το ΔΕΔΟΤΑ αναφέρεται στο συνολικό κτίριο (παρ. 4 αρθρ. 1) δες την απόφαση 7581 /ΦΕΚ 405 20-2-2014 Ενότητα Δ-14 "αριθμός ορόφων/υπογείων" Επίσης, κάποια γνώμη για το τι κάνουμε με τις εισφορές υπέρ ΤΕΕ; Όσοι, τηρώντας τη νομοθεσία, δεν τις πληρώνουμε, τι ανεβάζουμε; οι εισφορές υπέρ ΤΕΕ έχουν καταργηθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα