danaikaterina Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Μπορείς κανονικά. Κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αποθήκευση, υπαγωγή και θα σου βγάλει μια επιπλέον εντολή για το πρόστιμου που προκύπτει. Φυσικα και δε χανεται το παραβολο που πληρωσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Μπορείς κανονικά. Κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αποθήκευση, υπαγωγή και θα σου βγάλει μια επιπλέον εντολή για το πρόστιμου που προκύπτει. Φυσικα και δε χανεται το παραβολο που πληρωσες Μια διευκρινιση, υποτιθεται οτι εχω ηδη πληρωσει το προστιμο και οχι μονο το παραβολο. Απλως θελω να κανω αλλαγες στο προστιμο που εχω ηδη πληρωσει και να αυξηθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 (edited) Στην ουσία παράβολο είναι αυτό που έχεις πληρώσει. Απλά επειδή το πρόστιμο σου έβγαινε μικρότερο δεν έβγαλε επιπλέον εντολή για πρόστιμο. Αλλα και να είχες πληρώσει και πρόστιμο πάλι αν αλλάξεις τα δεδομένα επανυπολογίζει και σου βγάζει εντολές για τα επιπλέον. Μπορείς και να το ελεγξεις. Αν αλλάξεις τα δεδομένα και πατήσεις υπαγωγή σου βγάζει πρώτα ένα παραθυράκι που σου λέει τα πρόστιμα πριν και μετα Edited Απρίλιος 19 , 2016 by danaikaterina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostzar Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2016 Στη λίστα με τα αρχεία στο πρόγραμμα του ΤΕΕ υπάρχει μία στήλη με Α/Α (με τίτλο: # Τύπου). Γνωρίζει κανείς γιατί δεν είναι συνεχής η αρίθμιση; (λείπουν τα 13, 21-24 και 27-30) υγ.μη με βρίσετε, το ξέρω ότι είναι ασήμαντο θέμα αλλά μου κίνησε την περιέργεια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megapad Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Συνάδελφοι μου βγάζει αυτό το μνμ οταν προσπαθω να αποθηκευσω αλλαγες στις αιτήσεις μουΑπέτυχε το κλείδωμα της εγγραφής, η εγγραφή έχει κλειδωθεί από άλλο χρήστη. -Είναι κάποιο bug, γίνεται κάποια ανβάθμιση, σας το έχει κανει σημερα εσας αυτό?Σημείωση το κάνει σε όλες μου τις αιτήσεις, νέες και παλιές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papathvas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον γεωγραφικό εντοπισμό ή είναι σε μένα το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Μήπως πρέπει να πατήσεις την ασπίδα (στο παράθυρο που σου βγάζει) ή να επιτρέψεις αναδυόμενα παράθυρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
papathvas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 όχι, ανοίγει κανονικά το παράθυρο του εντοπισμού, μπορώ να επιλέξω περιφέρεια,ενότητα και δήμο, αλλά απο κάτω (στο μεγάλο παράθυρο που τραβάει δεδομένα από τους ορθοφωτοχάρτες), δεν εμφανίζει τίποτα. όλα αυτά με chrome. με edge εμφανίζει το χαρτογραφικό υπόβαθρο, αλλά όταν κάνω pan και zoom εξαφανίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Μάλλον τότε έχει κάποιο προσωρινό πρόβλημα το sait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 (edited) Επειδή ξέχασα, για βεβαίωση μη αυθαιρεσίας σε αδόμητο αγροτεμάχιο πόσες "ημέρες εργασίας" βάζουμε για μηχανικό 20 ετών στο σύστημα υπολογισμού αμοιβών; Βάζουμε "κτιριακά" ή "τοπογραφικά"; Έγινε ένα ψιλο-τοπογραφικό, αλλά ο κωδικός θα αφορά τη βεβαίωση μη αυθαιρεσίας. Υποθέτω μία (1); Edited Ιούνιος 27 , 2016 by Julius Caesar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα