ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Οπότε θα βάλεις τα "απαιτούμενα σχέδια" που ορίζει ο νόμος 4178 για την Κατηγορία 4, δηλαδή, Τοπογραφικό διάγραμμα άδειας, Διάγραμμα κάλυψης άδειας, Τομή άδειας, Κάτοψη άδειας κ.λπ., με σημειωμένες πάνω τις αυθαιρεσίες του ακινήτου κ.λπ.
tsol1925 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2016 Οπότε θα βάλεις τα "απαιτούμενα σχέδια" που ορίζει ο νόμος 4178 για την Κατηγορία 4, δηλαδή, Τοπογραφικό διάγραμμα άδειας, Διάγραμμα κάλυψης άδειας, Τομή άδειας, Κάτοψη άδειας κ.λπ., με σημειωμένες πάνω τις αυθαιρεσίες του ακινήτου κ.λπ. Ευχαριστώ.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά το παραθέτω Σήμερα άνοιξα το σύστημα δηλώσεων ΤΕΕ συγχρόνως και με το Mozilla και με το chrome και κατάλαβα ότι μπορείς να προσθέτεις ΝΕΑ δήλωση π.χ στο mozilla παίρνοντας στοιχεία ιδιοκτητών κλπ με το "αντιγραφή και επικόλληση" από το chrome χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί τα στοιχεία ενημερώνονται κανονικά (αυτό με βοήθησε σε δηλώσεις 8 αδομήτων)
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 Γειά σου Βασίλη, με τις "...μαγικές και εφευρετικές" σου ικανότητες!!!
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 (edited) Συνάδερφοι, για να υποβάλουμε δήλωση πρέπει -εκτός της εξουσιοδότησης από τον ιδιοκτήτη- να έχουμε και το πιο πρόσφτατο Ε9 στο οποίο αναγράφεται το προς υπαγωγή ακίνητο ή μπορούμε να το παραλάβουμε και αργότερα για την πληρότητα των αρχείων που υποβάλλουμε στο σύστημα? Επιπρόσθετα, σε περίπτωση συνιδιοκτησίας με συναίνεση, μας καλύπτει το Ε9 ενός εκ των συγκυρίων ή θέλουμε το Ε9 όλων ? Edited Οκτώβριος 19 , 2016 by yian
chrisvach Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 (edited) Κατά τη γνώμη μου μπορούμε να το πάρουμε και αργότερα, αλλά συνήθως το παίρνω από την αρχή για να έχω μια πλήρη εικόνα των στοιχείων του ακινήτου(χρήση και ως αποδεικτικού χρόνου κατασκευής) αλλά και για να παροτρύνω τον πελάτη να το τροποποιήσει με τα σωστά τετραγωνικά αμέσως μόλις τα έχω. Στο δεύτερο ερώτημα πιστεύω ότι θέλει τα Ε9 όλων των συγκυρίων αφού η τακτοποίηση τους αφορά όλους. Επιπλέον λόγω της έκδοσης πιστοποιητικών ΕΝΦΙΑ σε κάθε συμβόλαιο καλό είναι να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας προς τη διόρθωσή τους ώστε να μην συναντήσουν θέμα αργότερα. Edited Οκτώβριος 19 , 2016 by chrisvach
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 Θα ηθελα να εκθεσω κι εδω τον προβληματισμο μου διοτι μαλλον προκειται για θεμα πιο κοντα στο παρον τοπικ παρα στη διαμερισματωση. Σε περιπτωση που βρισκω αυθαιρετες κατασκευες προς τακτοποιηση σε διαμερισμα και προβαινω σε δηλωση του Ν.4178/2013, σχεδιαζω το διαμερισμα απο την αρχη ακριβως ως εχει, διπλα βαζω το εγκεκριμενο σχεδιο με το διαμερισμα οπως προβλεποταν να κατασκευαστει και απο κατω παταω εγκεκριμενο με πραγματικο περιγραμμα για να διαγραμμισω τις υπερβασεις, ειτε ειναι ως ΥΔ ειτε ως διαμερισματωση, με τις αντιστοιχες επισημανσεις εντος του σχεδιου. Το ιδιο σκοπευα να κανω και με μια αντιστοιχη περιπτωση που μου ετυχε με διαμερισματωση εις βαρος διπλα διαμερισματος και κοινοχρηστου λογω μετατοπισμενης κατασκευης κλιμακοστασιου συγκριτικα με τις εγκεκριμενες μελετες. Ο συμβολαιογραφος που θα κανει τη μεταβιβαση μου ζητησε ειτε να βεβαιωσω στο λεκτικο μου οτι η διαμερισματωση δεν αφορα κοινοχρηστα (που δε γινεται) ειτε να φερω 100% συναινεσεων για να τροποποιησει τη συσταση... Η τριτη λυση ειναι να του προσκομισω ενα σχεδιο κατοψης ΜΟΝΟ του διαμερισματος μου ως εχει τωρα, χωρις το εγκεκριμενο διπλα, χωρις διαγραμμισεις και αποτυπωσεις υπερβασεων κλπ, με την αντιστοιχη δηλωση διπλα οτι το παρον σχεδιο συνοδευει την ταδε δηλωση αυθαιρετου. Εχω καποιο θεμα να του δωσω το σχεδιο που ζηταει και εγω στο συστημα εντος των προκαθορισμενων ημερομηνιων να ανεβασω ΚΑΙ μια πληρεστερη κατοψη που θα περιλαμβανει και την πραγματικη κατοψη του διαμερισματος που του προσκομιζω αλλα και την εγκεκριμενη με την αποτυπωση των υπερβασεων πανω?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 (edited) πιστεύω πως ναι έχεις θέμα Δεν μπορείς άλλα σχέδια να έχεις υποβάλλει στο σύστημα και άλλα στην συμβ/φο Υπάρχει μέχρι και σχετική εγκ/λιο που αναφέρει ότι αν τελικά αλλάξεις τα σχέδια της δήλωσης που έδωσες σε κάποια δημόσια αρχή πρέπει να την ενημερώσεις με τα νέα υ.γ Inzaghi μπορεί τα όσα αναφέρω περί εγκυκλίου να αναφέρονται μέσα στο σύστημα δηλώσεων ΤΕΕ (νομίζω στα "αιτήματα") υ.γ Ναι εκεί είναι Δηλώνω υπεύθυνα ότι αναλαμβάνω κάθε ευθύνη που προκύπτει από οποιαδήποτε τροποποίηση, καθώς και την υποχρέωση της ενημέρωσης κάθε ιδιώτη, Δημόσιας Αρχής ή άλλου παραλήπτη στον οποίο έχει ήδη χορηγηθεί οποιοδήποτε στοιχείο της παρούσας δήλωσης. Edited Οκτώβριος 20 , 2016 by ΚΑΝΑ
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 (edited) Το θεμα μου εν προκειμενω δεν ειναι οτι θα δωσω διαφορετικο σχεδιο στο συμβολαιογραφο και διαφορετικο θα ανεβασω στο συστημα του ΤΕΕ Απλα του συμβολαιογραφου θα εχει ΜΟΝΟ την κατοψη του διαμερισματος και αυτο που θα ανεβει στο ΤΕΕ θα εχει ΚΑΙ αυτη αλλα ΚΑΙ 2-3 ακομα σχηματα, περιγραμματα κλπ στα οποια αποτυπωνονται οι υπερβασεις. Ή στην τελικη θα ανεβασω ΚΑΙ αυτο που θα προσκομισω στο συμβολαιογραφο ΚΑΙ το ολοκληρωμενο που αναφερω παραπανω.. Ακομα θεωρειτε πως υπαρχει θεμα? Αποψεις? Edited Οκτώβριος 20 , 2016 by Inzaghi
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 Δηλαδή ο συμβ/φος έχει πρόβλημα να φαινονται πάνω στο σχέδιο οι υπερβάσεις; Πες του ότι βάσει του άρ.23 παρ.10 προβλέπεται λόγω διαμερισμάτωσης η αποτύπτωση της υφιστάμενης κατάστασης και αυτό θα του προσκομίσεις. Η τροποποίηση της σύστασης τι σχέση έχει;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα