topolt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 (edited) Edited Σεπτέμβριος 19 , 2016 by topolt Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 2 χρονια μετα το περας του νομου,ητοι οκτωβριο 2018 μπορείς να μου πεις που το λέει αυτό σε παρακαλώ; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 ΦΕΚ 3534Β/14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Ανεβάζω αρχεία και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα, ενώ είναι συμπληρωμένα τα στοιχεία. Τι κάνω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 (edited) Δεν έχεις καταχωρήσει κάποιο από αυτά που σου λέει σωστά (ή καθόλου) μάλλον...; Edited Σεπτέμβριος 21 , 2016 by akis73 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Σε ευχαριστώ Ακη, τελικά είχε μείνει ένα (δεύτερο) πλαίσιο στοιχείων ιδιοκτήτη κενό το οποίο και διέγραψα και όλα ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ev_angelos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Έχω δηλώσει στο σύστημα του ΤΕΕ μία υπέρβαση προς έκδοση οικοδομικής άδειας. Μήπως ξέρετε που πρέπει να καταχωρήσω την άδεια δόμησης που πήρα πρόσφατα. Την ανέβασα και στα αρχεία που υπολείπονται αλλά τίποτα. Μου βγάζει το μήνυμα : "Δεν είναι δυνατή η οριστική υπαγωγή της δήλωσης λόγω εκκρεμότητας οικοδομικής άδειας". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Μιλήστε τηλεφωνικά με το ΤΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Πρέπει αφού ανεβάσεις την άδεια να κάνεις αίτημα στο ΤΕΕ για να σου προωθήσουν τη δήλωση σε οριστική. Νομίζω πλέον γίνεται ηλεκτρονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 από τις οδηγίες ΤΕΕΔυνατότητα Προώθησης σε "ΟριστικήΥπαγωγή" με περιγραφή δικαιολογητικών {Η δυνατότητα υπάρχει μόνο σε δηλώσεις σε "Υπαγωγή" Αφοράτις περιπτώσεις «Προς έκδοση οικοδ. Αδείας» ή «ΕκδοθείσαΟΑ προ 28/07/2011». Για να εγκριθεί το αίτημα πρέπει να έχειυποβληθεί το αντίστοιχο αρχείο (άδεια)} αλλά μάλλον πρέπει να απαιτείται και τηλέφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα