Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Παίδες οταν ανεβάζω αρχεία pdf με ελληνική γραμματοσειρά πχ 1.Κάτοψη Ισογείου.pdf ,μου τα βγάζει αλλαμπουρνέζικα?!?!? Εσείς τι ονομασία τα δίνετε? Κεφαλαία αναγνωρίζει?
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Εγώ αρνούμαι να βάλω greeklish. Βάζω ωραιότατα ελληνικά και αν δε τα αναγνωρίζει πρόβλημά τους ας το αλλάξουν 2
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Εγώ μια χαρά έβαζα ελληνικά.. τώρα τι έπαθαν???
Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Εγώ μια χαρά έβαζα ελληνικά.. τώρα τι έπαθαν??? Στο ανέβασμα ειναι οκ. Όταν όμως πατάς να το κατεβάσεις, βγάζει οτι να ναι. Ελληνικά λοιπόν και ας πάνε να κουρευτούν
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Μπα ακόμα και σήμερα κανονικά με κατεβαίνουν.....
andan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Μπορώ να ακυρώσω ένα λάθος αρχείο που υπέβαλα;Το τετραγωνάκι του άκυρο ενεργοποιείται;
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Μπορείς αν είσαι σε κατάσταση υπαγωγής. Αν είσαι σε οριστική δεν μπορείς να ακυρώσεις αρχεία. Οπότε ή κανεις αίτημα στο ΤΕΕ να γυρίσει σε υπαγωγή ή ανεβάζεις το καινούριο αρχείο συμπληρωματικά και αφήνεις το παλιό ως έχει
Alessio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Παίδες είστε διαμάντια και μπριλάντια που έλεγε και ο Σταυρίδης! Χίλια ευχαριστώ! edit: μάλλον λόγω οριστικής υπαγωγής δε δέχεται προσθήκη μηχανικού!Να κάνω αίτημα να επανέλθει σε κατάσταση "Υπαγωγή" ώστε να τους προσθέσω? Mια γνώμη για το bold?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα