vovos Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 Συνάδελφοι, το απόσπασμα ρυμοτομικού ειναι απαραίτητο για το ανέβασμα; Ο νομος αναφέρει "...του στελεχους της οα καθως και απόσπασμα ρυμοτομικου." Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
agreas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 Ναι είναι απαραίτητο. Προσωπικά το ανεβάζω μαζί με το τοπογραφικό.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Μα δεν υπάρχει απόσπασμα πάνω στο τοπογραφικό;
vovos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Συνηθως υπάρχει. Και αυτό ειναι αρκετό. Θεώρησαν όμως σωστό να το ζητουν εξτρα. Στην πολεοδομια στον πειραια τόλμησα να ζητησω στο τοπογραφικό τους όρους δόμησης ακινητου του 65. Ο υπάλληλος μου έδωσε τους σημερινους και μου είπε σιγα μην εχω τους τότε όρους δομησης.... Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
agreas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Ιάσονα αναφέρομαι στις περιπτώσεις που δεν απαιτείται σύνταξη νέου τοπογραφικού, οπότε ανεβάζω όπως είναι της εγκεκριμένης αδείας το οποίο συνήθως δεν έχει απόσπασμα. Επομένως παίρνω από την πολεοδομία νέο απόσπασμα, βάζω το δύο σχέδια σε ένα κοινό pdf και το ανεβάζω πακέτο. Τώρα κατά πόσο πράττω σωστά, δεν ξέρω...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Kαλά κάνεις, εγώ ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό το θέμα.... 1
agreas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Εννοείς δεν ανεβάζεις καθόλου απόσπασμα;
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2017 Καλά αυτό το απόσπασμα που μπήκε στα δικαιολογητικά δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει. Αν ο σκοπός τους ήταν να εντοπιστεί το ακίνητο, μάλλον είχαν ξεχάσει ότι εντοπίζεται από το πολύγωνο ψηφιακής εφαρμογής της ΕΚΧΑ. Ή μήπως να φαίνεται το οικοδομικό τετράγωνο που ανήκει το ακίνητο; Ακόμη και αυτό μπορούμε μετά από έρευνα να το δηλώσουμε στην τεχνική μας έκθεση. Κατά τη γνώμη μου ακόμη ένα περιττό δικαιολογητικό. Φυσικά, όπως προαναφέρθηκε, σε περιπτώσεις που απαιτείται τοπογραφικό διάγραμμα, σε περιοχή με ρυμοτομικό, θα υπάρχει πάνω στο τοπογραφικό διάγραμμα το αντίστοιχο απόσπασμα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα