MARIE Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 Γειά σας!Είμαι νέα μηχανικός και μετά από αίτηση μου σε κάποια τράπεζα με πήραν για εκτιμήτρια.Δεν μου έχει τύχει ακόμα κάποια εκτιμηση αλλά έχω καταλάβει ότι η εκπαίδευση που σου προσφέρει η τράπεζα είναι ελλιπής.Ψάχνω τιμές για σύνταξη προϋπολογισμού ιδιωτικών έργων.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Οποιοδήποτε άλλο έντυπο όσον αφορά υπολογισμούς για γρήγορη σύνταξη προϋπολογισμου π.χ. πώς υπόλογίζεις επιχρίσματα με βάση την επιφάνεια είναι μετά χαράς δεκτά.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 MARIE τον προϋπολογισμό τι τον θέλεις για τις εκτιμήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIE Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να έλεγξεις των προϋπολογισμό που σου φέρνει ο πελάτης από τον μηχανικό του και να κάνεις και πιστοποίηση. Βέβαια από τράπεζα σε τράπεζα αλλάζουν.Αλλά τις τιμές ανα μονάδα μέτρησης εργασιών τισ χρειαζόμαστε αν δεν κάνω λάθος. Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erina Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Όσο κι αν έψαξα για παρόμοιο θέμα δεν βρήκα κάποιο, εκτός από το συγκεκριμένο. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με διαφωτίσει σχετικά με το πώς θα κάνω σύνταξη προϋπολογισμού για ένα ιδιωτικό έργο? Μου έχει τύχει μια τέτοια περίπτωση. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 με πίνακα ποσοτήτων-εργασίων-τιμών ή όπως λένε οι Άγγλοι bill of quantities Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Grekco Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Εγώ που είμαι χρόνια συνεργάτης μεγάλης ιδιωτικής τράπεζας , ελέγχω τους προυπολογισμούς που μου φέρνουν με κριτήριο την "πιάτσα". Μιά άλλη λύση είναι να πάρεις έναν Α.Τ.Ο.Ε από τη δνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. ή του Δήμου που είσαι κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Οι τιμές της πιάτσας είναι οι πλέον αντιπροσωπευτικές, αρκεί να ξέρει κάποιος τι παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα