dsworks Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Τελικά, για περίφραξη με συρματόπλεγμα σε γήπεδο εκτός σχεδίου, τι χρειάζεται; (και το ερώτημα αλλιώς: δικαιούται η πολεοδομία να φωνάζει για αυθαιρεσία καθώς το συρματόπλεγμα μπήκε χωρίς άδεια; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Καθαρίζεις με μια ΕΕΜΚ (περίπτωση 23 του εντύπου). Όσο για την έκθεση αυθαιρέτου, ναι, η ΥΔΟΜ κάνει αυτοψία, συντάσσει έκθεση και καταλογίζει πρόστιμο ανέγερσης και διατήρησης με αναλυτικό προυπολογισμό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsworks Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Καθαρίζεις με μια ΕΕΜΚ (περίπτωση 23 του εντύπου). yian ευχαριστώ. (η μικρής κλίμακας θέλει και τοπογραφικό, το οποίο παίζει και να κοστίσει περισσότερο από το συρματόπλεγμα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2015 (edited) Τελικά, για περίφραξη με συρματόπλεγμα σε γήπεδο εκτός σχεδίου, τι χρειάζεται; (και το ερώτημα αλλιώς: δικαιούται η πολεοδομία να φωνάζει για αυθαιρεσία καθώς το συρματόπλεγμα μπήκε χωρίς άδεια; ) συν/φος σου μου 'λεγε πρόσφατα ότι πέραν της άδειας περίφραξης με συρ/μα του ζητούσαν και την άδεια για τον τσιμεντένιο διάδρομο που οδηγούσε στο σπίτι που ήταν στο βάθος του οικοπέδου (όλα αυτά σε χωρίο!!) yian, on 14 Jan 2015 - 12:46, said: Καθαρίζεις με μια ΕΕΜΚ (περίπτωση 23 του εντύπου). Όσο για την έκθεση αυθαιρέτου, ναι, η ΥΔΟΜ κάνει αυτοψία, συντάσσει έκθεση και καταλογίζει πρόστιμο ανέγερσης και διατήρησης με αναλυτικό προυπολογισμό. Θα πληρώσεις ΟΜΩΣ και πρόστιμο 500 ελ ανέγερσης και 500 ελάχ ετήσιο διατήρησης Edited Ιανουάριος 14 , 2015 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.T ENERGO Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Καλησπέρα. Εχω ένα πελάτη οποίος θέλει να περίφραξει με συρμα ύψους 1.50μ μια πλευρά του οικοπέδου του , μεσα στο οποιο έχει χτισει την κατοικία του.Η πλευρά αυτή συνορεύει με αλλο οικόπεδο και τώρα υπαρχει περίφραξη η οποία ανήκει στον γείτονα.Το υπόλοιπο οικόπεδο είναι περιφραγμένο με σύρμα εδω και μια τετραετία που χτίστηκε το σπίτι.Μπορεί να μου πει κάποιος αν σε αυτη την περίπτωση θα χρειαστεί άδεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 (edited) Καλησπέρα. Εχω ένα πελάτη οποίος θέλει να περίφραξει με συρμα ύψους 1.50μ μια πλευρά του οικοπέδου του , μεσα στο οποιο έχει χτισει την κατοικία του Η πλευρά αυτή συνορεύει με αλλο οικόπεδο και τώρα υπαρχει περίφραξη η οποία ανήκει στον γείτονα.Το υπόλοιπο οικόπεδο είναι περιφραγμένο με σύρμα εδω και μια τετραετία που χτίστηκε το σπίτι.Μπορεί να μου πει κάποιος αν σε αυτη την περίπτωση θα χρειαστεί άδεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν υπαρχει περιφραξη απο τον γειτονα προς "εκεινη" την πλευρα.. τι περισσοτερο θα περιφραξει??? Edited Μάιος 25 , 2015 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.T ENERGO Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 αν υπαρχει περιφραξη απο τον γειτονα προς "εκεινη" την πλευρα.. τι περισσοτερο θα περιφραξει??? Είναι σε αθλια κατάσταση και θελει να περιφράξει ακριβώς διπλα σε αυτή μέσα στα όρια τα δικά του.Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 θα βγάλει Ε.Ε.Μ.Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 και γιατι δεν συννενοειται με τον γειτονα να κανουν επισκευη της υπαρχουσας...?? [τι λεω κι εγω τωωωρα???] :grin: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.T ENERGO Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 και γιατι δεν συννενοειται με τον γειτονα να κανουν επισκευη της υπαρχουσας...?? [τι λεω κι εγω τωωωρα???] :grin: Αυτό είναι το θέμα.Ο γείτονας αγνοείται και δεν θέλει να επισκευάσει την ίδια γιατί μπορεί να εμφάνιστεί καμιά μέρα και να έχουμε αλλα προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα