GregDel Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Οι σύλλογοί μας τί κάνουν???? Το ΤΕΕ?? Ας βάλουν ένα δικηγόρο να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΟΥ, ΥΠΟΙΚ δεν ξέρω τι, και να ζητούν να ανασταλεί η ηλεκτρονική κατάθεση μέχρι να μπει μέσα και η υποχρεωτική αναγραφή του ΠΕΑ.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Οι σύλλογοί μας τί κάνουν???? Το ΤΕΕ?? Ας βάλουν ένα δικηγόρο να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΟΥ, ΥΠΟΙΚ δεν ξέρω τι, και να ζητούν να ανασταλεί η ηλεκτρονική κατάθεση μέχρι να μπει μέσα και η υποχρεωτική αναγραφή του ΠΕΑ. Μαζεύουν παράβολα στο ΤΕΕ τι θέλεις να κάνουν? Το θέμα θεωρείται λήξαν, έτσι θα πάμε...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Μόλις μου ήρθε μία πληροφορία ότι για κατάθεση μισθωτήριου το gsis απαιτεί ΠΕΑ. Δεν μπορώ να το ελέγξω... Αν μπορεί κάποιος άλλος καλό είναι να μας ενημερώσει. Αν και οι οδηγίες συνεχίζουν να μιλούν για προαιρετική υποχρέωση συμπλήρωσης.... 1
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 Κι εμενα μου ειχε ερθει παρομοια πληροφορια προ καιρου αλλα τελικα απλα ο ενδιαφερομενος δεν ειχε δοκιμασει να προχωρησει τη διαδικασια χωρις να συμπληρωσει τα στοιχεια... Δε νομιζω παντως...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα