GregDel Δημοσιεύτηκε May 28, 2014 at 11:45 πμ Δημοσιεύτηκε May 28, 2014 at 11:45 πμ Οι σύλλογοί μας τί κάνουν???? Το ΤΕΕ?? Ας βάλουν ένα δικηγόρο να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΟΥ, ΥΠΟΙΚ δεν ξέρω τι, και να ζητούν να ανασταλεί η ηλεκτρονική κατάθεση μέχρι να μπει μέσα και η υποχρεωτική αναγραφή του ΠΕΑ.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε May 28, 2014 at 12:33 μμ Δημοσιεύτηκε May 28, 2014 at 12:33 μμ On 28/5/2014 at 11:45 ΠΜ, GregDel said: Οι σύλλογοί μας τί κάνουν???? Το ΤΕΕ?? Ας βάλουν ένα δικηγόρο να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΟΥ, ΥΠΟΙΚ δεν ξέρω τι, και να ζητούν να ανασταλεί η ηλεκτρονική κατάθεση μέχρι να μπει μέσα και η υποχρεωτική αναγραφή του ΠΕΑ. Μαζεύουν παράβολα στο ΤΕΕ τι θέλεις να κάνουν? Το θέμα θεωρείται λήξαν, έτσι θα πάμε...
ssouanis Δημοσιεύτηκε August 5, 2014 at 03:37 μμ Δημοσιεύτηκε August 5, 2014 at 03:37 μμ Μόλις μου ήρθε μία πληροφορία ότι για κατάθεση μισθωτήριου το gsis απαιτεί ΠΕΑ. Δεν μπορώ να το ελέγξω... Αν μπορεί κάποιος άλλος καλό είναι να μας ενημερώσει. Αν και οι οδηγίες συνεχίζουν να μιλούν για προαιρετική υποχρέωση συμπλήρωσης.... 1
Inzaghi Δημοσιεύτηκε August 5, 2014 at 09:19 μμ Δημοσιεύτηκε August 5, 2014 at 09:19 μμ Κι εμενα μου ειχε ερθει παρομοια πληροφορια προ καιρου αλλα τελικα απλα ο ενδιαφερομενος δεν ειχε δοκιμασει να προχωρησει τη διαδικασια χωρις να συμπληρωσει τα στοιχεια... Δε νομιζω παντως...
ssouanis Δημοσιεύτηκε August 7, 2014 at 02:34 μμ Δημοσιεύτηκε August 7, 2014 at 02:34 μμ Η πληροφορία ήταν παπάς...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα