Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

1. Ναι είναι σίγουρο. Βάλε κάποιου τα στοιχεία που έχεις τέλος πάντων.

2. Μα γιατί να βάλεις και τους δύο; Το όνομα αυτού που κάνει την αίτηση βάλε.

Δημοσιεύτηκε

την αίτηση την κάνουν και οι δύο θεωρητικά  νομίζω διότι έδωσαν υπεύθυνη δήλωση να υπογράψουν και οι δύο. Βέβαια στην τράπεζα μόνο ο ένας πήγε.

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας,

κανω το πρωτο μου ενεργειακο πιστοποιητικο για το εξοικονομω. στο εντυπο παρεμβασεων που συμπληρωνουμε τις δαπανες, δεν εχω καταλαβει αν πρεπει να συμπληρωσω τα ανωτατα ορια οπως τα οριζει το προγραμμα ή αν μπορω να βαλω τα πραγματικα κοστη.  

Δημοσιεύτηκε

αν τα πραγματικα κοστη ειναι παραπανω απο τα ανωτερα? ας πουμε τα κουφωματα επαλληλα στοιχιζουν πραγματικα 320€/m^2 το προγραμμα επιδοτει 250 €. τι κανω στο εντυπο παρεμβασεων? 

Δημοσιεύτηκε

Να βάλεις αυτά που θα γράφει και στο τιμολόγιο, δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι παραπάνω από 250 απλά δε θα επιδοτηθείς για τα παραπάνω.

Και 250 να βάλεις και να πας τιμολόγιο στο τέλος 320 πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά μπορεί να σε καθυστερήσουν στην εκταμίευση

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Αρκει να γνωριζει ο πελατης οτι την διαφορα θα τη βαλει απο τη τσεπη του μη σε τρεχει μετα..

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Upvote 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.