statik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Γινονται 2 σεμιναρια για το sap2000 ενα στο Engineering IntelligenceΕπαγγελματική μετεκπαίδευση μηχανικών 320 ευρω 20 ώρες και ενα απο την ιδια την εταιρεια online με 200€ 9 ώρες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχετε παει σε καποιο απο τα δυο παλαιότερα τις εμπειριες σας. Ενδιαφερομαι για το πρώτο αλλα μου φαινετε καπως "τσιμπιμένο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Ακριβό ακούγεται. Και η ίδια η csi hellas πρέπει να κάνει σεμινάρια πάντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaspde Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 (edited) Αυτά τα έχεις υπόψιν σου; Δεν λέω ότι θα γίνεις expert, αλλά θα πάρεις μια γεύση για το τι παίζει και θα μπορείς πιο εύκολα να διαλέξεις πιο σεμινάριο σου ταιριάζει περισσότερο. Edited Απρίλιος 29 , 2014 by kostaspde Link to comment Share on other sites More sharing options...
statik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Και η ίδια η csi hellas πρέπει να κάνει σεμινάρια πάντως.... Δεν προσεξες........... απο την ιδια την εταιρεια online με 200€ 9 ώρες. Αυτά τα έχεις υπόψιν σου; Αν ήταν και στα Ελληνικα............. Απλα στο σεμιναριο ρωτας - τα θεματα και οι απαντησεις θα ειναι ποιο κοντα στηνΕλληνικη πραγματικητα , ΕΑΚ-ΚΑΝΕΠΕ. Αλλιως δεν θα το σκεφτομουν καν Link to comment Share on other sites More sharing options...
giakal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Το περιεχόμενο των σεμιναρίων το ξέρεις; Αν δεν πρόκειται να μπουν σε λεπτομέρειες / trick προσομοίωσης η γνώμη μου είναι πως είναι αρκετά ακριβό. Τα απλά τα βρίσκεις και με τα video που αναφέρονται παραπάνω. Βέβαια δεν θα περίμενα ένα λογισμικό μερικών χιλιάδων ευρώ να "διδάσκεται" φθηνά.... Όσον αφορά σε αυτό με την Ελληνική πραγματικότητα (ΕΑΚ-ΚΑΝΕΠΕ) φοβάμαι ότι δεν θα το βρεις στο SAP. Εκτός και αν εννοείς τον EC που είναι ενσωματωμένος. Για ΚΑΝΕΠΕ θα προσανατολιζόμουν σε ETABS με το αντίστοιχο plugin ETABS-KANEPE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Εγώ δεν έχω καταλάβει τελικά τι παίζει με το ETABS... Υπάρχει ETABS - STEREOSTATIKA (Κωνσταντινίδης), το ETBAS - ECTOOLS (Πενέλης) και τα ETABS - Praxis.... Τελικά ποιο από όλα αυτά πρέπει να μάθει κανείς ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Το ETABS είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για κτηριακές κατασκευές (expertise, analysis, design, KAI drafting) Το CSiBridge ένα πολύ καλό εργαλείο για γέφυρες (το καλύτερο κατ εμέ.. κάνει όλα τα παραπάνω) Το SAP μοιάζει πολύ με τα παραπάνω και κάνει λίγο από όλα (σαν να λέμε AutoCad) Οι τελευταίες εκδόσεις περιλαμβάνουν και τους Ευρωκώδικες. Παρ όλα αυτά, πρέπει να ορίζεις κάθε φορά μερικές παραμέτρους γιατί δεν υπάρχει το Greek Anex. Το ETABS συνεργάζεται με τα παραπάνω προγράμματα. Πχ, από το sterostatika μπορείς να κάνεις export το μοντέλο σου στο ETABS. Να προσθέσω και εγώ το κατιτίς μου για τα γιοφύρια... ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Το θέμα όμως είναι ότι τα μεγάλα γραφεία στην Αθήνα από όσο ξέρω δουλεύουν sofistik και άντε και κάνα staad....Και γενικά νομίζω πέρα από Αμερική το ETABS δεν πολύ δουλεύει. Δηλαδή να κάνεις σεμινάρια να επενδύσεις σε ένα πρόγραμμα και τελικά όλοι να σου ζητάνε sofistik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 (edited) Δεν αλλάζω τα παραπάνω που ανέφερα με κανένα άλλο πρόγραμμα nik!!! Κάνουν τα πάντα, είναι certified, έχουν ωραίο περιβάλλον, γρήγορη ανάλυση, και μου φαίνονται εύχρηστα (λίγο οι συνδυασμοί των φορτίσεων είναι μανούρα αλλά... νταξ). Από την άλλη, βεβαιώσου για τα προγράμματα που χρησιμοποιούν και όταν σε προσλάβουν κάνεις σεμινάρια για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που δουλεύουν.. Ένεκα κόστους, γιατί γενικότερα ό,τι μαθαίνεις καλό είναι.. Edited Απρίλιος 30 , 2014 by Earl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaspde Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2014 (edited) Έχω κάτι σημειώσεις για το SAP από τη σχολή μου αν σε ενδιαφέρουν στείλε pm. Πάρε και το βιβλίο με τα παραδείγματα του Αβραμίδη, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί θα μάθεις τα βασικά. Edited Απρίλιος 30 , 2014 by kostaspde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα