Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Το χειριστήριο είναι ενσύρματο 2 καλωδίων, πως μπορώ να βρω τι σήματα είναι αυτά ώστε να τα χρησιμοποιήσω σε ένα δικό μου πάνελ χειρισμού?

edit

Οι μηχανικοί της εταιρίας δεν ξέρουν να μου πουν αφού ούτε κ αυτοί γνωριζουν τι σηματα ειναι 

Edited by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
  • Απαντήσεις 28
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Τι με λες τώρα?

Υπάρχει κ η λύση να πετάξω την πλακέτα του κλιματιστικού κ να φτιάξω μια δικιά μου , αλλά έτσι χάνω την εγγύηση

Δημοσιεύτηκε

νικο αν καταλαβα καλα θελειs να το κανειs RF?Δηλαδη ραδιοσιχνωτητα να το χειριζεσαι απο μακρια?

Δημοσιεύτηκε

όχι, ενσύρματο θα παραμείνει, μόνο που θα του δίνω εγώ  εντολές από δικό μου πανελ αυτοματισμού

Δημοσιεύτηκε

τι διαολο 2 καλωδια βγαινουν αυτοs σιγουρα το εχει κανει bus ! τι να κανειs και πωs να γινει?αν ειναι ετσι που λεω θελει δουλεια δεν ειναι απλο!

Δημοσιεύτηκε

σε αυτή την περίπτωση μπορεί να υπάρχει τρόπος να βγαίνουν οι εντολές του μηχανήματος ως επαφές ή γνωστό πρωτόκολλο, τι μηχάνημα είναι;

Δημοσιεύτηκε

αναφερει λειτουργια 4 ταχυτητων και αuto σκεφτωμαι μηπωs το κανει με 0-10v?αν ειναι ετσι με ποντασιομετρο 10κωμ ισωs να γινεται.ποσα βολτ ειναι το σημα που ερχεται στο control?

Δημοσιεύτηκε

ποσα βολτ ειναι το σημα που ερχεται στο control?

η αληθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσα volt έρχονται στο χειριστήριο, βρίσκομαι σε κουβέντα με την εταιρία για να δω εάν μου κάνει( μιλάμε για 5 τεμάχια)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.