Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μα δεν το ειπα σε εσενα σε αυτους που λενε οτι ουτε με 5000 εθρω δεν θα ειμαι ευχαριστημενος κ κατι τετοια ε τι μου λενε

• Downvote 1
Δημοσιεύτηκε

Δεν απευθυνομουν σε εσενα Γιαννη :mrgreen:

Ο απο πανω σου μας δουλευει!

Το κατάλαβα βρε φίλε μου....Είναι προφανές ότι μας δουλεύει...

Φίλε giorrgosasim άσε μας παιδί μου στον πόνο μας....

Δημοσιεύτηκε

Τι σας δουλευω ρωΤαω εαν κ ποσο μπορωνα αποκομισω δινοντας τΗν αδεια εργοδηγου σε συνεργειο και ολοι μου λενε χιλιες δυο αρλουμπεσ κ κομπλεξ εγωσαας δουλευω η εσεις

Δημοσιεύτηκε

Τραγκας εισαι?η αστρολογος?το ζωδιο μου βλεπεις?στους πιθηκους τοχω!ιδεα δεν εχεις χαζουλη πλανασαι

• Downvote 2
Δημοσιεύτηκε

Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τέτοιου είδους κουβέντα μαζί σου. Ξεκαθάρισε ποιος είσαι και τι θέλεις (για σένα, εμένα δεν μ' ενδιαφέρει) και στο επόμενο θέμα που ανοίξεις να είσαι πιο ειλικρινής στις προθέσεις σου.

Δεν θα κλειδώσω εγώ το θέμα για να μην θεωρηθεί ότι έχω προσωπική εμπάθεια, αλλά θα το προτείνω για κλείδωμα.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Εγω θα το διεγραφα

Οσο για τα θεματα πουχω ανοιξει κανω απειρες ερωτησεις απλα για γνωμμες κατι σαν τρωω σπορακια τωρα εσυ τι βλεπεις δεν ξερω αλλα δεν εχω να ξεκαθαρισω κατι προσωπικο καθοτι προστατευω τον εαυτο μου στο δικτυο κ δεν θα το ηθελα.οσο για το θεμα διαγραψτε το καθως δεν δινει καμια βοηθεια αλλα παει στο προσωπικο

Edited by GiorgosAsim
  • Downvote 2
Δημοσιεύτηκε

Τραγκας εισαι?η αστρολογος?το ζωδιο μου βλεπεις?στους πιθηκους τοχω!ιδεα δεν εχεις χαζουλη πλανασαι

Αν επρεπε να μαντεψω ηλικια με βαση τα γραφομενα σου θα ελεγα οτι εισαι γυρω στην εφηβεια... γυμνασιο, αντε 1η λυκειου βαρια. 

Aντε εγω ειμαι σχετικα νεος, πες παει στα κομματια. Αλλα μελη  με οικογενεια και περισσοτερες υποχρεωσεις, που ξοδευουν απο το χρονο τους να σου γραψουν δεν τα σεβεσαι? 

Σοβαρεψου, βαλε κατω τι θες να κανεις και τι εργαλεια εχεις για να το πετυχεις και ξεκινα. Αν ο σκοπος σου ειναι το τρολαρισμα μηπως να απευθυνθεις σε εξειδικευμενο site...

Δημοσιεύτηκε

Ε μα ρωτω και λεω ποσο να παρω για τη αδεια εργοδηγου καθως παιρνω βασικο παμε παλι στους πιθηκους .ρωτω δεν τρολαρω

• Downvote 2
Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.