yiorgosp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum. Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται το εξής: Θέλω να έχω σήμα TV και SAT απο ένα καλώδιο. Τι ακριβώς χρειάζομαι απο πλευράς μηχανημάτων - εγκατάστασης; Θα μπορέσω αυτό το καλώδιο να το περάσω σε 2 πρίζες τοίχου tv για 2 τηλεοράσεις σε διαφορετικά δωμάτια; ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων Γιώργος
booker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 βασικη προυποθεση καθε πριζα να εχει ξεχωριστο καλωδιο και να ειναι διπλη tv-sat.Το κατοπτρο πρεπει να εχει lnb twin (με δυο εξοδους) και απο εκει τα δυο καλωδια θα συνδεθουν σε δυο μικτες tv-sat ωστε να παρεις απο το out για καθε πριζα ξεχωριστα.Στις εισοδους tv του μικτη θα φερεις και σημα απο την επιγεια κεραια η τον ενισχυτη.
lefterism Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 βασικά με την χρήση πολυδιακόπτη που μπορεί να κάνει μίξη sat & tv, μπορεί να κατεβάσει 1 καλώδιο σε κάθε διαμέρισμα και μετά είναι θέμα εσωτερικής διανομής (με πρίζες τερματικές και διελεύσεως), βασική προυπόθεση να δίνει σε πρίζα που βγάζει sat & tv (πχ legrand). Το έχω εφαρμόσει στην πολυκατοικία που έχω και μένω, 2 χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα. ελάχιστα καλώδια, όμορφη δουλειά και χωρίς κεραίες σε κάθε μπαλκόνι ή στο δώμα. 1 για όλα και όλα από 1!! αν θες μπορώ να σου στείλω και φωτογραφίες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα