OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 εγω εχω αποδεχθει πως ζω σε μια virtual κατασταση και πως ειμαι καποια bytes σε καποιον υπερυπολογιστη σε καποιο δωματιο σε εναν 4διαστατο κοσμο ελπιζω καποια στιγμη να κανουν clean registry ή να γινει διακοπη ρευματος 5
Earl Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Earl, το πρόβλημα δεν είναι η δήθεν "τεμπελιά του Έλληνα", αλλά η απαξίωση των διαφόρων φορέων, συνδικαλιστικών οργάνων κλπ. κλπ.... Άδικο έχουν να τους απαξιώνουν!! Τόσα προσέφεραν εδώ και 3 δεκαετίες οι συνδικαλιστές στον κλάδο, στους κλάδους, και στις ρίζες της "ελιάς"!! Φήμες λένε, πως στις εκλογές της ΕΕΤΕΜ που εξελέγει πανηγυρικά ο μόνιμος πρόεδρός μας, στη Κεντρική Μακεδονία ψήφισαν περί τους 200 Μηχανικούς!! Μετά μου λες για απαξίωση..!! :D Καλή μας εβδομάδα! 1
Panos_ Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Είπα εγώ πως έχουν άδικο? Επίσης, καλή εβδομάδα. 1
elm46st Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Μ αρέσει που στο σύντομο βιογραφικό του το πιο δυνατό σημείο του είναι η "έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα"!! Απο επαγγελματική εμπειρία όμως...... Τι να την κάνεις βέβαια αμα είσαι παιδί του κομματικού σωλήνα... Όχι οτι οι άλλοι της ΔΕ πάνε πίσω βέβαια... 2
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Γιατί ο Σαμαράς, ο ΓΑΠ που έχουν δουλέψει? Μήπως ο Τσίπρας στον ελεύθερο χρόνο του κάνει στατικά? Ετσι είναι αυτά... 1
nik Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Ρε παιδιά ό,τι έγινε έγινε.... Πάμε παρακάτω. Να απαιτήσουμε κινήσεις από τον όποιον νέο πρόεδρο ! Άμεσα να απαντήσει τι θα γίνει π.χ. με τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές και τα ενοικιαστήρια. 3
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Ρε παιδιά ό,τι έγινε έγινε.... Πάμε παρακάτω. Να απαιτήσουμε κινήσεις από τον όποιον νέο πρόεδρο ! Άμεσα να απαντήσει τι θα γίνει π.χ. με τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές και τα ενοικιαστήρια. αυτο ειναι μια αληθεια...... +1 2
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 you can't teach an old dog,new tricks 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Αφού το ιδιο πρόσωπο δεν έκανε τίποτα πριν γιατί να κάνει τώρα; Λέτε να εχει τύψεις;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα